Kontraster

 
På väg hem från sin allra första "pyttedans" och glädjen och lyckan vet inga gränser för en liten treåring som på grund av infektionsrisk och cellgiftsrelaterade biverkningar inte ens fått börja förskolan.
 
Världens bästa storebror och världens busigaste lillasyster.
 
Glad, eller bara väldigt tokig? ;-)
 
Å ena sidan har vi då och då en Louise full av energi som är både smärtfri och glad. Å andra sidan en tjej som allt för ofta har ont, som kämpar tappert trots biverkningar, illamående och ständiga kräkningar. En Louise som visserligen har fått tillbaka håret och sina härligt rosiga kinder, men som inte kan springa, klättra eller hoppa på grund av förtvinade och förstörda nervbanor. Vi är så glada och tacksamma att hon lever och vi hyllar livet varje dag, men för Louises skull önskar jag så att hon en gång för alla bara kunde få må bra på heltid från och med nu.
 
 
En helt vanlig vardag ur Louises liv, nästan två och ett halvt år in i behandlingen.
 
Ont och illamående. I snart två och ett halvt ÅR har hon levt med mer eller mindre smärta och biverkningar, och vi kan bara hoppas att det kommer ge sig med tiden allt eftersom cellgifterna trappas ut.
 
 
Och nästa dag orkar hon med bus i blicken vara ute och leka bland höstlöven.
 
Det här är kontraster svåra att vänja sig vid. Jag vänjer mig definitivt inte vid att se henne må dåligt, snarare tvärt om att det blir svårare att stå ut med ju äldre och mer medveten hon blir. Och så förvåningen när hon orkar ta ett litet skutt, när hon får till några få springsteg med viss stuns och kvickhet i steget, då känns allt så hoppfullt och härligt igen. Men det svänger snabbt och det är just det här att aldrig veta vilket ben vi ska stå på eller vad som väntar härnäst, det är en påfrestning jag inte tror någon som inte upplevt det riktigt kan förstå.
1 Rebecca :

skriven

Kramar i massor till er allihopa!! ❤ Tänker på er ofta!!

2 Charlotte W:

skriven

Louise är en riktig kämpe! Håller alla tummar att hon bara ska få må bra nu. Kram till er alla💕

3 Anneli Brodin:

skriven

Gud så fina dom är tillsammans 💞 Wille och Louise!

Vill bara krama er i massor 💕💕💕💕
Anneli

Kommentera här: