Supertjejen och inte-så-supermammanLouise fortsätter att växa, utvecklas och förvåna oss. Senaste veckans värden har varit så höga att vi fått höja dosen med Metotrexate från två till tre tabletter och Xaluprine från 1,0 till 1,2 ml. Det är mer än dubbelt så mycket mot när underhållsfasen började i höstas. 

Själv är jag allt annat än pigg och senaste veckan har varit hemsk rent ut sagt. Vi har ju varit så förskonade från jobbiga virus och baciller, mycket tack vare att vi hållt oss så mycket för oss själva, eller isolerade kanske man skulle säga. Förra veckan har jag haft en del ärenden i vårt lilla centrum, varit och handlat och gjort sånt där "vanligt" som andra människor gör. Dvs rört mig ute bland vanligt folk för ovanlighetens skull, tänkt att det kan vara dags nu. Och vad händer?! Jag åker på värsta streptokockinfektionen med halsfluss! 

Så nu ligger jag här nerbäddad med feber och penicillin. Tänker att jag har en så fantastisk liten unge som gått igenom så vansinnigt mycket värre och jobbigare saker än vad jag gör just nu. Ber en stilla bön att jag inte hunnit smitta henne... att hennes starka lilla kropp orkar stå emot också det här.1 Lotta:

skriven

Krya på dig💕

2 Stephania:

skriven

Krya på dig 🌸

3 Anneli Gisselson:

skriven

Hejja Louise <3

och Krya på dig kramar till dig!! Du är en STARK mamma, glöm aldrig det! Men även starka mammor kan få bacilusker

KRAM

Svar: Ja, suck. Förstår bara inte hur jag lyckades?! Mår i alla fall mycket bättre och Louise, mirakelbarnet, verkar ha klarat sig. Stor kram på dig Anneli! ♥
prinsessanlouise.blogg.se

4 Sussie:

skriven

Krya på dig❣
Vi har också dragit på oss halsfluss, hoppas att vi är klara nu.
Jag och S två gånger och B en gång 👎🏻
Kram till er alla

Svar: Går det genom väggarna tro?! ;-) Fy att åka på det TVÅ gånger. Dag 3 med antibiotika här och mår mycket bättre redan. Får hoppas att ingen annan i familjen smittats nu bara. Stor kram!
prinsessanlouise.blogg.se

5 Denise Sandberg:

skriven

Vilken sötis

6 Rebecca:

skriven

Sitter här på mitt nattpass i lugnet (peppar peppar) och läser igenom bloggen igen ;)
Vilken otrolig resa ni har gjort och gör alltså!

Underbara starka familj! ♥ ♥ ♥

7 Lotta:

skriven

Hoho,saknar dina inlägg🌟

8 Mia:

skriven

Hej!
Jag gillar din blogg väldigt mycket!
Jag har nu en fråga. Jag studerar tredje året till sjuksköterska och håller nu på med mitt examensarbete, som handlar om familjens situation när ett barn blir allvarligt sjuk. Skulle jag kunna få din mejladress så jag kunde fråga dig en sak privat? Så kunde jag berätta mera om mitt examensarbete också.
Tacksam för svar! :)

9 Mariola:

skriven

Hej
Undrar bara hur ni mår ?
Mariola

Kommentera här: