Den tredje födelsedagen


Idag fyller hon 3 år, vår älskade, älskade Louise. I fredags hade vi ett litet fint kalas för vår prinsessa, och idag firar vi i lugn och ro bara vi fyra. 
Louise mående har minst sagt gått upp och ner de senaste veckorna. Proverna vi tog på sjukhuset senast fick vi svar på i torsdags och visade på alldeles för höga metaboliter av Xaluprine och en stor påverkan på levern. Behandlingen är därmed pausad tills vidare och vi kan bara hoppas att hon så snart det är möjligt kan fortsätta med sina mediciner  så att det inte blir ett för stort glapp. Det är så klart skönt att slippa fixa med medicin ett tag, men oron över att hon nu står utan cancerbehandling molar ständigt och vi kan bara hoppas att det här inte får några allvarliga konsekvenser på sikt. 

Jag känner att jag är så mentalt utmattad man bara kan bli efter två år i barncancervärlden. Tröstar mig med att vi ändå haft en längre period av medvind där Louise har mått förhållandevis bra. Önskar nu bara så mycket att den här svackan är tillfällig och att vi kan fortsätta sikta in oss på att Louise ska bli helt frisk och behandlingen färdig till årsskiftet.  
1 Anneli Gisselson:

skriven

Hipp hipp hurra för finaste Louise idag 💞💖🌸🦄🌟🎀

Det är en tuff tid ni gått igenom! Förstår att du är utmattad 💞 Håller tummar och tår att det bara blir lättare och lättare framöver! Läste om "Charmtrollet Emilia" för länge sedan och de hade en liknande resa under sista fasen om jag inte minns helt fel!

Stora kramar till er alla på sessans stora dag!

2 Therese & Emmy (Junimamma):

skriven

Stort grattis på din dag fina Louise! 🎈🎉🎈🎉🎈

3 JUNITJEJ:

skriven

Vilken söt liten prinsessa!

4 Rebecca:

skriven

GRATTIS älskade underbara fina lilla Louise! ❤️

Många kramar till er hela familjen! Riktiga kämpar allihopa! ❤️❤️❤️

5 Mariola:

skriven

Stort grattis Louise på din födelsedag

6 MrsRos :

skriven

Stort grattis till lilla Louise på 3-årsdagen!

Kram

7 Stephania:

skriven

Stort grattis Louise på din 3 års dag ☺

8 Michaela:

skriven

Grattis Louise på födelsedagen (om än lite i efterskott)!!

Jag har följt er resa länge men lite på avstånd och brukar inte kommentera. Men nu kunde jag inte låta bli (som den sjuksköterska jag är)... men hur i hela h-vetet har de kunnat missa/glömma/strunta i att ta en läkemedelskoncentration på denna lilla tjej, när läkemedlet uppenbarligen både helar och skadar!? Sjukt dåligt!

Nu jobbar jag inte inom onkologin utan på en kirurg avdelning. Men där har vi vissa läkemedel som kan ge skador på ex levern och då tar vi regelbundna prover för detta.

Blir så arg över att sjuka barn och deras vård inte prioriteras högre :(

Med det sagt vill jag ändå önska er en trevlig sommar och hoppas att ni får spendera den hemma ❤

9 Linda Blomqvist :

skriven

Stort Grattis till Louise! 🎁🎈🎂
På nåt sätt har det här med födelsedagar blivit extremt viktigt sen vi hamnade i cancervärlden. Just att de får fylla år, en gång till liksom.
Elsa har ju 10 mån kvar på sin behandling o jag känner mig oxå extremt utmattad. Så fort jag börjar röra på mig o försöka motionera lite så blir jag förkyld. Har typ varit förkyld hela våren.. 😕

Stor Kram till er & hoppas att sista tiden flyter på smidigt.
💛💛💛

10 fruborgenvik.se:

skriven

Så fin hon är och va fint ni har gjort. Hoppas allt blir bra snart. Styrkekramar till er

11 Karolina:

skriven

Grattis sötaste finaste Prinsessan!! Vilket underbart litet kalas och vilka fina bilder ❣Blif så glad varje gång det kommer inlägg med positiva nyheter. Grattis och Kram

12 Zara:

skriven

Stora tjejen 💕
Hur mår ni?

Kramar

13 Hanna Karlsson:

skriven

Grattis Louise. Vad fint ni ordnat för henne.

14 Victoria:

skriven

Vad glad jag blir att få läsa att hon fått fira sin 3dje födelsedag! Och hoppas på många många mer! 💗 Grattis lilla sötnos! 👑

15 FrökenTV, bloggen om tv och film:

skriven

aw, nnice

16 Erika:

skriven

Grattis i efterskott! Förresten vad fint dekorerat det var :)

17 Jane:

skriven

Hej. Hoppas verkligen att allt är bra med er. Går in och tittar dagligen om du har skrivit och börjar bli orolig att ngt är fel. Följer bloggen men har aldrig kommenterat förut. Någon som vet hur det är med prinsessan?

Kommentera här: