Den tredje födelsedagen


Idag fyller hon 3 år, vår älskade, älskade Louise. I fredags hade vi ett litet fint kalas för vår prinsessa, och idag firar vi i lugn och ro bara vi fyra. 
Louise mående har minst sagt gått upp och ner de senaste veckorna. Proverna vi tog på sjukhuset senast fick vi svar på i torsdags och visade på alldeles för höga metaboliter av Xaluprine och en stor påverkan på levern. Behandlingen är därmed pausad tills vidare och vi kan bara hoppas att hon så snart det är möjligt kan fortsätta med sina mediciner  så att det inte blir ett för stort glapp. Det är så klart skönt att slippa fixa med medicin ett tag, men oron över att hon nu står utan cancerbehandling molar ständigt och vi kan bara hoppas att det här inte får några allvarliga konsekvenser på sikt. 

Jag känner att jag är så mentalt utmattad man bara kan bli efter två år i barncancervärlden. Tröstar mig med att vi ändå haft en längre period av medvind där Louise har mått förhållandevis bra. Önskar nu bara så mycket att den här svackan är tillfällig och att vi kan fortsätta sikta in oss på att Louise ska bli helt frisk och behandlingen färdig till årsskiftet.