Vill ni hjälpa mig ännu en gång?

 
De här fina tapeterna köpte jag när Louise var alldeles nyfödd. Två rullar av de allra sista ur serien med Beatrix Potter från Jane Churchill, köpta på Farmhouse som då låg på Linnégatan inne i stan. Första gången jag såg tapeten var inne hos Petras lilla Beatrice, och när jag såg dem lovade mig själv att skulle jag en dag få en dotter så skulle hon ha just denna tapet i sitt rum. Innan Louise föddes utgick desvärre just den här tapeten men så av en slump kom jag över de sista två rullarna inne på Farmhouse.
 
Eftersom jag bara fick tag i två rullar tänkte jag mig dem som en fondvägg inne i Louises lilla rum. Men, vi fick inte riktigt tid att sätta upp dem när Louise var bebis. Lagom till ettårsdagen kom ju cancern och tapetrullarna hamnade i garderoben. Helt plötsligt har det gått två och ett halvt år sedan jag köpte dessa rullar och jag är så ledsen att de aldrig har kommit upp.
 
Jag vet att ni är många som läser här, och nu tänkte jag höra med er om ni har något tips om någon som skulle kunna hjälpa oss att sätta upp dem? Vi bor i Ekerö tätort, väggen är ca 5 kvm stor, jag bjuder mer än gärna på fika och ersättning för besväret. Det är inget livsviktigt men jag skulle verkligen bli så, så oerhört glad för detta.
 
Maila mig på emelie@prinsessanlouise.se
1 Stephania:

skriven

Hoppas ni hittar någon som kan hjälpa er. Jag kan inte tapetsera, hade gärna ställt upp annars.

2 Sophia:

skriven

Jag ska kolla med min sambo hur han har med tid (målare). Kram

3 melindam.blogg.se:

skriven

dom är så härliga min dotter är också född 13

4 Jessica :

skriven

Har ni kollat gula sidorna?det borde väl finnas ngn i Ekerö som är professionell målare?

Kommentera här: