Bara så tacksam


Happy Halloween på er!
 
Jag kan inte påstå att jag är något stort fan av Halloween. Speciellt efter hela den här barncancerkarusellen så känner jag ett visst obehag inför temat döden. Men Wille är eld och lågor, hans pappa med och Louise hänger glatt på, så jag pyntar och fixar och för deras skull fick det bli en liten halloweenfest.
 
 
Jag och Louise har hängt ihop en hel eftermiddag på Bromma Blocks. För första gången på 1,5 år har jag kunnat promenera runt i affärer med min dotter i vagnen. Ovant och läskigt. Jag är fortfarande väldigt rädd för baciller och Louise får på långa vägar inte härja fritt och röra saker som andra får. Hon är fortfarande (och kommer vara länge till) väldigt låg i sitt immunförsvar, men försiktigt miljötränar vi för att inte vara helt isolerade hemma längre. Men, hon är inte neutropen och behöver inte längre läggas in akut på sjukhus och hon skulle bli förkyld. En helt vanlig virusinfektion är inte längre livshotande och vanliga bakterier i lagom dos klarar hennes kropp av att utsättas för. 

Sover gott i vagnen. Pirrar i magen när jag ser det här. Louise lever, hon är här hos oss och hon får vara med. En sådan lycka och tacksamhet har jag aldrig känt!

Tunnhårig eller?! Vikarna utan hår når nu ända upp på hjässan. Baktill är det ännu mycket kvar, men upptill och framtill ser hon snart ut som skalleper.

Och så alla dessa julsaker. Louise minns nog inte förra julen, för hon ser med stora ögon på allt som lyser och glittrar, pekar och undrar vad det är. Tomten verkar hon inte minnas vem han är och hon har alldeles nyss förstått att det är innehållet i paketet som är det roliga och inte pappret och snörena... Det ska bli SÅ KUL att få fira jul tillsammans med henne och se henne få uppleva det nu när hon mår så bra och är så medveten!

 
Hej, hej från oss! Nu ska vi ut och gräva i sandlådan! ;-)

1 Camilla:

skriven

Så härligt och fint för er! Kram

2 Sarah:

skriven

Underbart att höra!! 👏💞 stor kram!!

3 Rebecca:

skriven

Underbart!! ❤

4 Katarina S:

skriven

Åå va härligt att läsa! ♥

5 Sussie:

skriven

Hade den sötaste häxan på besök!!!!

Svar: Och hon var så lycklig! :-)
prinsessanlouise.blogg.se

Kommentera här: