NedräkningI morgon är behandling med Metotrexate i ryggmärgen (lumbalpunktion) under narkos inbokad. Veckans provsvar blev på något vis defekta, så vi måste vara på plats på Q84 redan innan 08.00 i morgon så att prover hinner tas innan den bokade narkosen. Louise måste fasta från midnatt och får bara dricka klar dryck fram till 06.00 i morgon.

Känns såklart väldigt tufft att behöva göra det här mot Louise igen. Även om det är så sällan numera så är hon större och mer medveten om vad som händer. Samtidigt är det här för hennes eget bästa. För att hon ska bli frisk och för att vara säker på att en endaste liten cancercell slipper undan.
 
Så tidigt i morgon bär det av mot ALB igen. Med blandade känslor.
 
 
Min fina lilla älskling. Så lugn, trygg och fridfull. Önskar så att jag slapp göra det här mot dig. ♥
1 Veronica Wallgren:

skriven

Sötnos!

2 Carro:

skriven

Kommer det glesas ut allt mer nu m behandling?
Hur långt är det kvar?
Slås av vad mkt mer färg hon har fått i hyn o ser så pigg ut. Vilken återhämtning barn har ändå! Fantastiskt.

Svar: Behandlingen kommer att fortsätta med samma intensitet till och med december i år. Det innebär liten dos cellgift varje dag hemma, lite större dos cellgift hemma en gång/vecka, och var 8:e vecka sövning och cellgift i ryggmärgen. Utöver det är det blodprov varje vecka för att se att blodvärdena håller lagom nivåer och på så sätt bestämma hur mycket medicin hon ska ha. Det här påverkar henne på så sätt att hon är väldigt infektionskänslig, men inte på samma sätt som tidigare och hon kommer heller inte tappa håret igen (förhoppningsvis).
Jag förundras också över hur pigg hon är väldigt ofta nu. Hon är helt makalös. ;-)
prinsessanlouise.blogg.se

3 Jennie och Lucas :

skriven

Kämpa på!!! ❤️❤️❤️

Kommentera här: