Veckans värden 21 januari

Nytapetserat i Louises rum och alldeles, alldeles ljuvligt. 

Louise har en aning lägre värden den här veckan mot tidigare. Eller, HB och trombocyter är ju toppen, men de vita är en aning låga. 

Totalvita 2,2
Neutrofila 1,0
HB 122
Trombocyter 365
 
Behandlingsdos 2 tabletter Metotrexate samt 0,8 ml Xaluprine (oförändrat mot förra veckan). 

Det är kanske inte särskilt intressant läsning det här med blodvärden. Jag skriver ner mest för att kunna gå tillbaka  och läsa i framtiden. 
 
1 Anneli Gisselson:

skriven

Finaste prinsessrummet!!

Hälsa storebror med en stor grattiskram från oss <3

2 Hanna:

skriven

Vilken fin tapet!

3 gunilla:

skriven

Tycker det är lite smaklöst att du använder dig av din dotters diagnos för att skaffa gratistjänst med tapetsering..och "louisescancerkompis"försäljning...läser flera bloggar.mmo inga av dem klär sina ungar i dyra märkeskläder el har dem exklusiva barnrummet som ni har....o ingen av dem tigger heller inte som ni.

Svar: Ja du, Jessica Jöfors från Kållekärr på västkusten. Din IP-adress är fullt synlig och sökbar var du än skriver på nätet, minns det. Nej, din "sanning" svider inte. Läs om, läs rätt. Tycker du att jag och min dotter är smaklösa så ber jag dig vänligt men bestämt att lämna bloggen och behålla dina syrligheter för dig själv. Tack.
prinsessanlouise.blogg.se

4 Anna:

skriven

Kan inte du slita använda din dotter för att tjäna gratis tapetserartjänst?
Sälj den dyra sängen tex...m

5 Malin:

skriven

Omg !! Emelie ta inte år dig av dem som inte känner er!! Fy 17 att skriva sådan saker!! Ni har inte massor av allt osv. Jag om någon vet!! Att du klär lousie i några få fina kläder då hon bara är hemma, inga dagiskläder o dubbla overaller eller annat behövs ju. Fina små klänningar i present får man tydligen inte heller få. Att du säljer vidare för att kunna köpa större storlekar det gör jag oxå. Sängen har de köpt billigt begagnat av andra innan Lousie ens föddes!! Skäms era fula avundsjuka människor!!! Lousie superkompisar är andra som vill hjälpa lousie o inget familjen själv startat . Fy 17 vad jag är trött på denna avundsjuka o aggroism 😡😡 Emelie vi finns här för er!! Saknar er mycket ❤️❤️❤️

6 Maria:

skriven

Det ända smaklösa här är din kommentar Gunnilla! SKÄMS!

7 Sussie:

skriven

Hemska människor som ska klaga!!!!
Vem har sagt att de fått saker gratis?
De betalar ett väldigt högt pris för allt i deras liv!
Man väljer inte att utnyttja situationen att ens barn är dålig i cancer!!!
Kram och styrka till hela familjen 💕❤️💕

8 Maria:

skriven

Vad har du för fel i huvet gunilla?? Vem är du att döma deras situation? De går igenom det värsta man kan tänka sig och du förpestar denna blogg med en idiotisk kommentar. Skäms på dig!

9 Lotta:

skriven

Hej!Hur mår ni?Saknar dina inlägg💕Kram

10 SaraA:

skriven

Åh jag vill bara skicka massor med goa varma kramar till dig o lilla fina L! O säga att du aldrig få ta åt dig av vad en del människor säger som inte har någon aning om hur ni har det.. ❤️

11 Camilla:

skriven

Hej, jag har följt den här bloggen länge. Genom hopp och förtvivlan har vi fått följa Louise på en fruktansvärd resa, med allt vad det innebär för hela familjen. Hur kan nån ta sig friheten att kläcka ur sig så vidriga kommentarer? Så förbannat onödigt och kränkande. Jag hoppas att allt blir bra. Kram på er

12 Daniela:

skriven

Så faint :)

13 Daniela:

skriven

Oj min data ändrade texten, menade Så fint :)

14 opie.blogg.se:

skriven

fin klänning!

Kommentera här: