Min hjälteLouise har lite svårt att gapa, annars är hon precis som vanligt. Glad, bestämd, envis, påhittig... och alldeles fantastiskt underbar. ;-)

Det var blodigt i omslaget över stygnen och plåstret satt illa och var väldigt smutsigt, så jag vågade mig på byta det idag. Blodet hade torkat ihop stygnen med plåstret och var inte så lätt att få bort som jag trott. Jag fick lirka och försöka få loss omslaget utan att rycka i stygnen som fastnat. Man kan ju föreställa sig hur det skulle kunna ha gått till med en mer genomsnittlig 2,5-åring... Men Louise är bara så imponerande. Hon kan gnälla till och förklara att hon inte vill och att hon är rädd, men ber jag henne så ligger hon still. Hon fäller en tår, men är ändå helt still så att jag kan lägga om. När det är klart skuttar hon iväg och leker som om inget har hänt. 

Jag tjatar, jag vet. Men hon är något alldeles särskilt. 
1 Tess :

skriven

Vilken kämpe! Kram❤️

2 Madeleine :

skriven

En sann hjälte!!! ❤️

3 Sari:

skriven

Hon är ju helt underbar, eran prinsessa, precis som hela familjen!säger jag som inte känner er annat en genom bloggen!!!! SUPERFAMILJEN!!!! Glöm inte anmäla hakan till flrsäkringsbolaget😉

4 malin:

skriven

Världens bästa Louise!! Och så långt hår hon har fått nu, lilla skruttan:)! Stor kram till er!

5 Anneli Gisselson:

skriven

Det är hon verkligen!! <3 <3 <3

KRAM

6 Stephanie:

skriven

Fantastiska unge! ❤️

7 Johsnna:

skriven

Tjata får man och du har alldeles rätt, hon verkar vara en alldeles särskild tjej! Och du en alldeles särskild mamma! Massa kramar från min lilla familj! Så härligt att se så fina bilder, vanliga bilder eller hur man ska säga. Jag hoppas att framtiden blir helt fantastisk för er, fri från allt hemskt och dåligt!

8 Marika:

skriven

Fortsätt tjata! Tror vi är många som håller med dig!!! Så mycket och så långt hår hon har fått förresten!!! Söta starka Louise!

9 Sandra:

skriven

Så fin hon är! :-)
Stor Kram!

Kommentera här: