Veckans värden 21 januari

Nytapetserat i Louises rum och alldeles, alldeles ljuvligt. 

Louise har en aning lägre värden den här veckan mot tidigare. Eller, HB och trombocyter är ju toppen, men de vita är en aning låga. 

Totalvita 2,2
Neutrofila 1,0
HB 122
Trombocyter 365
 
Behandlingsdos 2 tabletter Metotrexate samt 0,8 ml Xaluprine (oförändrat mot förra veckan). 

Det är kanske inte särskilt intressant läsning det här med blodvärden. Jag skriver ner mest för att kunna gå tillbaka  och läsa i framtiden. 
 

Just nuDet går bra allting. Vi är hemma och Louise mår bra. Jag vågar egentligen inte skriva så. Att det känns bra. Jag inbillar mig att om jag slappnar av så går det åt skogen. Men just exakt nu ÄR  det faktiskt helt ok. Jag måste bara bli bättre på att våga ta till mig det. 

Min hjälteLouise har lite svårt att gapa, annars är hon precis som vanligt. Glad, bestämd, envis, påhittig... och alldeles fantastiskt underbar. ;-)

Det var blodigt i omslaget över stygnen och plåstret satt illa och var väldigt smutsigt, så jag vågade mig på byta det idag. Blodet hade torkat ihop stygnen med plåstret och var inte så lätt att få bort som jag trott. Jag fick lirka och försöka få loss omslaget utan att rycka i stygnen som fastnat. Man kan ju föreställa sig hur det skulle kunna ha gått till med en mer genomsnittlig 2,5-åring... Men Louise är bara så imponerande. Hon kan gnälla till och förklara att hon inte vill och att hon är rädd, men ber jag henne så ligger hon still. Hon fäller en tår, men är ändå helt still så att jag kan lägga om. När det är klart skuttar hon iväg och leker som om inget har hänt. 

Jag tjatar, jag vet. Men hon är något alldeles särskilt.