Upp och ner och upp igen
Igår fick Wille ha en kompis med hem efter skolan. Det är första gången han har en vän här hemma sedan Louise blev sjuk. Behöver jag säga att han var ö v e r l y c k l i g ?! Han har pratat om det konstant sedan det blev bestämt tidigare i veckan, han skuttade upp ur sängen igår morse för att den efterlängtade dagen äntligen var här. För honom var det så STORT, en riktig milstolpe! Samtidigt som att det känns helt underbart att se Wille så glad så krossas mitt hjärta att han har behövt stå åt sidan så mycket på grund av Louise. För Louise har det så klart varit väldigt jobbigt att vara så sjuk, men hon är ändå så liten att hon inte minns livet innan. För Wille har omställningen på många sätt varit större och betydligt svårare. 

I alla fall, att ta med kompis hem blev succé. Vi försökte att inte förmana för mycket och ingen blev jagad med handspriten. ;-) Louise tyckte att det var så spännande att Willes kompis var här trots att hon egentligen inte fick vara med och blev utskickad ur Willes rum åtskilliga gånger. Hon var alldeles extra uppe i varv hela eftermiddagen och senare till långt in på kvällen. Så kul!

I morse var hon däremot helt ur fas. Ville inte äta och inte leka och precis så trött och slö som hon varit vid högdosbehandlingar. Och just så här är det, att Louise mår bra ena dagen för att nästa vara precis hur dålig, trött och slö som helst. Det blev för mycket dagen innan helt enkelt och så råkade det olyckligt nog krocka med veckodosen Metotrexate. Idag låg hon nerbäddad i soffan till efter lunch då hon plötsligt ville ha smoothie och leka litegrann.

Det känns i alla fall som en milstolpe att Wille får börja leva ett vanligt liv utan att vi måste vara så vansinnigt rädda för infektioner. Så obeskrivligt skönt faktisk! 
1 Linn:

skriven

Åh så härligt :D jag hoppas verkligen att ni snart får leva som en "vanlig" familj 💙

2 Sarah:

skriven

❤️❤️❤️ Vilken lycka!! Kram o hoppas Louise piggat på sig igen!!

Svar: Tack snälla Sarah! Idag har hon varit mycket piggare, men det är lite upp och ner. Behandling om en vecka igen och ska lyfta detta med läkarna då, att hon är så ojämn. Stor kram!
prinsessanlouise.blogg.se

3 Johanna:

skriven

Åh så härligt! Ni förtjänar all vanlig vardag som ni kan få!

Svar: Tack! :-)
prinsessanlouise.blogg.se

4 Anneli Gisselson:

skriven

Hur fantastiskt för Wille!! <3 <3 <3 Det är verkligen underbart att ni börjar få tillbaks lite normal vardag igen!! Små steg men åt rätt håll <3 <3 <3

KRAM

Svar: Ja verkligen! Det kanske inte låter mycket för andra, men för oss är det här ENORMT! :-)
prinsessanlouise.blogg.se

5 Sofie:

skriven

Härligt! Kul att se när det går åt rätt håll. Jag hoppas verkligen att Louise blir frisk och att ni får en normal vardag så snart som möjligt.

Svar: Tack. :-)
prinsessanlouise.blogg.se

6 Charlotte :

skriven

Blev så glad för Willes skull att tårarna började rinna.. Och han ser så otroligt lycklig ut på födelsedags bilderna. Jag hoppas att ni inte tappar vänner på vägen mot cancern. Tycker du är fantastisk och tänk om nu Louise är färdig behandlad innan året är slut ✊ Hoppas hoppas. Styrke kram

Svar: Tack. Ja, vi hoppas! ♥ :-)
prinsessanlouise.blogg.se

Kommentera här: