SVT och vardagI förmiddags var en reporter och en kameraman från SVT här hemma hos oss, samma som var här för ett år sedan. Jag hoppas att jag fick NÅGOT vettigt sagt i alla fall. Det är ju så mycket som har hänt på ett år och det har minst sagt varit berg- och dalbana med det mesta. Jag har verkligen försökt att prata direkt från hjärtat och belysa både det som varit bra och det som vi upplever varit mindre bra (läs, katastrof).
 
Louise var lite reserverad först men kom loss ordentligt till slut. För henne är det här med besök inte vardag precis och hon träffar ju egentligen inga andra än oss i familjen och så vårdpersonalen på sjukhuset. Tänker att det hade varit så roligt för henne att gå på förskola, eller dans, eller vilken aktivitet som helst egentligen. Men just nu är immunförsvaret fortfarande så dåligt att en förkylning skulle innebära en ofrivillig paus i underhållsbehandlingen, och vattkoppor ska hon ju definitivt inte utsättas för. Så det får vänta ett tag till.
 
Blä sa Louise om semla. Och det är blä om det mesta faktiskt. Förutom Tom & Jerry-kex, eller möjligen russin. ;-)


Efter regn kommer solsken, och så vattenpölar såklart! Vi har suttit inne i så många dagar att till och med en gråmulen himmel bländar. Men idag kom vi ut, invigde "våroverallen" i mildvädret och hoppade såklart i vattenpölar så att det stänkte all världens väg.
1 Marie :

skriven

Min dotter var 1,5 år och nyinskolad på förskolan när hon blev sjuk, hon och brorsan som då var tre fick börja hos en dagmamma 8 månader senare och henne har vi kört med sedan dess. Min dotter har inte heller hunnit ha vattkoppor, och vissa av dagbarnen valde att vaccineras för hennes skull.

Hej förresten! Jag följer er resa sedan rätt länge tillbaka för jag känner igen mig i så mycket även om våra döttrar har helt olika sjukdomar, förlopp och prognoser.

2 Jenny:

skriven

Åh fina fina louise❤️
Vart är den underbara overallen ifrån?☺️

Svar: Tack. :-)Overallen hittade jag på hm.se
prinsessanlouise.blogg.se

3 ida c :

skriven

Vart kan man läsa eller se detta reportaget om er? Jag såg förra året =) tyckte ni va så bra!

Får jag fråga vart den underbara regnoverallen kommer ifrån? Louise är ju ljuvlig som vanligt!

Svar: Inslaget kommer att sändas på SVT Nyheter, troligtvis på måndag 15/2. Jag länkar härifrån bloggen när det finns att se.
prinsessanlouise.blogg.se

4 Heléna:

skriven

Vilken fin overall, håller den för vätan? Vart kommer den ifrån?

Svar: Den finns på hm.se :-) Håller än så länge, men vet av tidigare erfarenhet att HMs ytterplagg inte håller särskilt många tvättar och brukar vara bland de sämsta i olika test. Den var i alla fall inte så dyr och funkar nu när hon bara går hemma.
prinsessanlouise.blogg.se

5 Sarah:

skriven

Underbar bild i overallen! O härligt m håret!! Kram💞

Kommentera här: