Så klantigt

Det är det minsta jag kan säga om mig själv efter idag. Klant!

Jag ringde Q84 i morse direkt när Louise vaknat och jag kunnat konstatera att hon var minst lika rosslig som de senaste dagarna. Även om det nu mot förmodan skulle gå att söva Louise så skulle jag a l d r i g ta med henne förkyld och utsätta barnen på Q84 för eventuell smitta. Inte! Så jag ringde in och lämnade meddelande om att jag ville bli uppringd.

En stund senare ringer en sjuksköterska och undrade var vi var. För Louise skulle tydligen ha varit på plats och fått behandling idag. Ja, idag!

Suck och pust. Jag har alltså blandat ihop dagarna. Jag kan i och för sig svära på att läkaren klart och tydligt sa "ses på tisdag" så sent som vid vårt samtal i torsdags förra veckan, men när jag tittade på kallelsen nu står det måndag och inget annat. Så ja, mitt fel.

Hur som helst. Louise går inte att söva i alla fall och vi hade inte kunnat vara på plats vilket som. Blir bara så trött och besviken på mig själv när min virrighet går ut över Louise behandling. 

Ny tid bokad den 3:e mars. Nu ska vi bara se till att hon är kry tills dess. 

1 Moa:

skriven

Men du, det är väldigt mänskligt och som du säger, hon kunde ändå inte göra behandlingen idag. Hoppas hon är frisk till den 3e <3

Kommentera här: