Bit ihop och håll ut!

 

 

Louise skulle gjort sin sista lumbalpunktion i narkos i onsdags. Så blev det inte. På grund av platsbrist på Nya Karolinska så är hon framflyttad till i morgon måndag 19/12, dvs efter planerat behandlingsavslut. Louise behandling förlängs därmed pga platsbristen. Nu gäller förhoppningsvis måndag, då Louise ska ta sina sista cellgifter, sövas och ges cytostatika in i ryggmärgskanalen.

 
Jag vet inte vad som känns värst. Att Louise kommer behöva dras med biverkningar på själva julafton pga framflyttad behandling, eller att en sjukhusbyggnad som kostat svenska skattebetalare 22,8 MILJARDER kronor har platsbrist.
 
Jag är så gränslöst ledsen och besviken. Samtidigt tacksam att Louise alldeles snart är klar med det här helvetesäventyret. Framflyttningen känns som ett sista välriktat slag i magen från sjukvårdens sida och avslutar en 2,5 år lång era av komplett vårdfiasko. 
 
Louise ser ut att bli en av dem som överlever sin leukemibehandling. Nästa steg är att INTE bli en av dem 20% som drabbas av återfall. Vad allt strul med uppskjutna behandlingar, feldoseringar, vårdorsakade infektioner mm har inneburit för Louise chanser att få bli frisk vet vi inte. Det, kan bara tiden utvisa. 
 
1 Anneli Brodin:

skriven

Vilken helvetes resa ni har gjort! Jag är så imponerad över eran styrka och ert mod, ni har kämpat och slagits för er sessa oändligt mycket mer än ni borde behövt göra under redan outhärdliga omständigheter!! ❤️❤️❤️
Ta nu hand om varandra, var medvetna att det är OK för er att sörja också! Sörja att Louise blev sjuk, att vården har fallerat och svikit er och allt som cancern har tagit ifrån er! Ni har kämpat hårt under hela den här tiden, det kommer att kännas jobbigt på många sätt! Ta den hjälp ni behöver! Vi finns alla här för er ❤️❤️❤️ Ni kommer att komma starka ur det här!

2 EnMormor:

skriven

Hej
Är det fem år efter sista behandlingen som gäller för att friskförklaras? Det ni gått igenom är ofattbart. Vet du, kan aldrig glömma fotona från i början av sjukdomen/behandlingarna..hoppas ni ändå får njuta lite av juldagarna 🎅

3 Lisa:

skriven

Hur går det för er? Håller tummarna för att ni har det bra!

4 Berit:

skriven

Hoppas av hela mitt hjärta att behandlingarna är avslutade och att läget är under kontroll ❤❤

5 Milla:

skriven

Hur har det gått för er? Tänker på er.

6 Anna:

skriven

Hej! Hoppas allt e br med er att du bara har tagit en paus från bloggen. Saknar dina uppdateringar.

7 Frida :

skriven

Håller tummarna för att brist på uppdatering är pga att ni njuter av en bättre tillvaro!!!

Kommentera här: