Världens tuffaste tjej


Lite höstnytt till vår lilla tjej som helt plötsligt vuxit ur en hel massa kläder. Från att ha mätt ca 80 cm i ett helt år har hon helt plötsligt vuxit flera centimeter. Så roligt! 

Full fart har det varit idag. Nästan hela tiden i alla fall. Louise är uppe och gör sånt som hon brukar när hon går på kortison, dvs leker lite stillsamt vid sidan av, småäter chips och dricker te, sitter en stund i soffan och ser på TV, och leker lite till. 
 
Idag har det varit "skolans dag" på Willes skola med massor att göra för stora och små. Att Wille skulle gå har vi haft klart från start, men för Louise var det mer osäkert. Eftersom det var utomhus så var vi inte direkt oroliga för infektionsrisken, frågan var om hon skulle orka. Men i morse var hon pigg och nöjd så hon fick följa med. Och vad hon är tapper! Hon går och går och går, och när hon inte orkar vill hon upp i vagnen för att vila en stund, ligger och kikar med halvslutna ögon och så vips, uppe och springer igen. Lite läskigt att hon är så himla annorlunda och konstig, men samtidigt är hon så charmig och go. Hon är ju fortfarande Louise, om än en väldigt märklig Louise.
 
Men det som verkligen gjorde den här dagen var ponnyridningen på skolgården. Till min stora glädje måste jag erkänna. För trots att hon är så påverkad av medicin och mår dåligt så lyste hon upp som en sol när hon fick se ponnysarna. 
 Så visst fick det bli en kort tur på söta lilla Juventus. Ser hon nöjd ut eller? ;-)
1 Annika:

skriven

Åh vilken lycka med hästarna! ❤
/Annika ssk:an

2 Stephania:

skriven

Underbart med hästarna!

3 Anneli Gisselson:

skriven

Älskar kläderna 😍💞🎀

Så härligt att hon fick rida 👏🏻👏🏻👏🏻❤️❤️❤️

Stora kramar!

4 Anonym:

skriven

Å så gulliga kläder :)

5 Anonym:

skriven

Å så gulliga kläder :)

6 Annie :

skriven

Åh! Blir en riktig hästtjej det där, syns ju lång väg 😉🍀💞

7 Therese:

skriven

Underbart. Du är mycket stark lilla Louise.

8 elena :

skriven

Helt underbart! Va härligt att hon orkade med och fick en liten ridtur 💖💖💖

Kommentera här: