Ösregn, glädje, oro, längtan och frustration

 
Att leva mitt uppe i barncancer bjuder på en smått imponerande mix av känslor. Trots att det gått mer än ett år sedan Louise blev sjuk så går det fortfarande inte att leva livet annat än timme för timme. Att planera är omöjligt. Vad som helst har en tendens att hända när som helst.
 
 
I somras blev vi uppringda av Lotta, syskonstödjare anställd av Barncancerfonden, som undrade om vi ville följa med på en stor tillställning för cancersjuka barn i Skåne i början av september. Det enda vi behövde göra var att ta oss till Arlanda, så skulle det stå flyg redo att ta oss ner till Skåne alldeles gratis. Men, eftersom Louise varit dålig och hade sin planerade HDM-behandling precis innan så vågade vi inte tacka ja... När Louise blev sjuk förra veckan kände jag att det var tur att vi tackat nej, att vi inte tagit platsen för någon annan som kunnat åka istället för oss. Men, så blev Louise piggare... Inga flygplatser fanns då kvar men vi var varmt välkomna ner ändå. Resan löste vi hastigt med att hyra en husbil (TACK till Louise Superkompisar som gjorde det möjligt). Och så kom vi iväg! 
 
Vi har fått uppleva ösregn och lera i helt oanade proportioner. Men också så fantastiska människor som ordnat med så mycket för de sjuka barnen och deras familjer. Louise och Wille har åkt motorcykel, riktiga rallybilar, provsuttit polisbil, helikopter och brandbil, sjungit och dansat, fått se en superhäftig flyguppvisning med en alldeles äkta JAS Gripen och upplevt så mycket roligt! Förstår ni, hela FEM flygplan fullastade med de sjuka barnen och deras familjer från Stockholm, Uppsala, Vilnius och Polen. 
 
Här kan ni läsa mer om den fantastiska festen!
 
Att komma upp och sitta i brandbilen var både läskigt och roligt.


Sång och musik med bland andra Loa Falkman (Ica-Stig). Louise dansar och skakar rumpa. ;-)
 
Åka riktig rallybil så leran sprutar är nog inte många tvååringar som gjort. Men så är hon ju väldigt speciell den här lilla tjejen...


Vet inte vem som var stoltast. Wille eller polismannen? ;-)
 
 Sol och glada barn varvat med en hel del ösregn.
 

Och så den kanske roligaste synen av dem alla... ;-) Leråkern som uppstod när alla bilar skulle försöka ta sig från parkeringen efter dagens hysteriska regnande. Ja, det är "vår" husbil som bogseras av en traktor...

 
Vår mysiga tjej som (ja herregud) älskar att åka "hutbij". Ett koncept som faktiskt passar oss så himla bra nu när Louise är känslig. Vi har med oss vår egen lilla spritade oas och kan äta, sova, dusha och gå på vår egen toalett utan att behöva utsätta Louise för smittor. I framtiden åker jag gärna på en helt vanlig flygsemester, men just nu är det här ett fantastiskt alternativ.
 
♥ ♥ ♥
 
Och när vi ändå var ute och åkte stannade vi till hos goda vänner i Åhus. TACK Malin och Stefan för att ni alltid tar emot oss med öppna armar trots att vi allt som oftast dyker upp med kort varsel.
 
Och nu? Nu börjar nedräkningen mot nästa fas i behandlingen. 10 dagar kvar till "Sen intensifikationsfas II". En rejäl puckel i behandlingen som vi måste över innan det förhoppningsvis blir lugnare.
1 Hanna:

skriven

Åh! Blir helt tårögd när jag ser lyckan hos båda era barn! Helt fantastiskt <3

2 Rebecca:

skriven

Håller med Hanna! Det där var ni så värda!! <3

3 Annika:

skriven

Så härliga bilder!! De va ni verkligen värda💕💕💕

4 Anneli:

skriven

Så härligt! 💞 Trotts vissa lerhinder och regnincidenter på vägen så är det så härligt att se att ni fått komma iväg 💕💕💕😘

Kram,
Anneli

Svar: Och det är tack vare pengar från armbanden som vi kunde åka! Jag är så tacksam Anneli, så tacksam!
prinsessanlouise.blogg.se

5 Caroline:

skriven

Vad härligt för er att få uppleva denna dag! :) haha så otippat att jag som har läst din blogg sedan Louise blev sjuk och köpt armband hittar min pappa på bild i bloggen, nämligen han som kör rallybilen.

Svar: Men oh så roligt! Hälsa din pappa det varmaste, mest innerliga tack från oss alla. ♥
prinsessanlouise.blogg.se

6 elena:

skriven

Jag blir så glad när jag ser dessa bilder. Vilken härlig resa för hela familjen. Är själv ägare av en husvagn och kan tänka mig att detta koncept passar er bra nu.
Hoppas ni får njuta o ladda med lite härliga o soliga höstdagar innan nästa behandling.

Stor kram från
Louises superkompis 💞

7 Erika :

skriven

Jag blir så glad av att se dessa bilder! Tänker på er ofta och önskar er all lycka!<3

8 Erika :

skriven

Jag blir så glad av att se dessa bilder! Tänker på er ofta och önskar er all lycka!<3

9 Marie:

skriven

Hej

Typ precis runt knuten från oss i Åhus.
Ser ut som barnen hade det fantastiskt 😄

Svar: :-)
prinsessanlouise.blogg.se

10 Malin:

skriven

❤️❤️Saknar er redan . När ni kommer så lyser även ni upp vårat vardags lunk. Är tacksam för att barnen så gärna vill ses och vill veta och förstå. ❤️❤️

11 Stephania:

skriven

Vilka underbara bilder! ❤

12 Marika :

skriven

Även jag blir tårögd av glädje när jag läser, och ännu mer över att resan blev av tack vare superkompisarna!!! 💕

13 Evelina:

skriven

Åh så mycket "skräp i ögonen" jag fick av detta fantastiska inlägg. Glädjen i fina barnens ögon går inte att undvika. Vilka fantastiska dagar! ♥

14 Sandra Lind:

skriven

Fantastiskt att läsa och de ser så glada ut.

15 Anna:

skriven

Så underbart det ser ut. Blir varm i hela kroppen av o se sötnosens lycka.
Heja Louise <3

16 Matilda - tonårsliv i rullstol:

skriven

Men vad fantastiskt att det finns folk som ordnar sådant där!
Hoppas ni haft det fantastiskt!

17 Julia:

skriven

Ååå så härlig läsning och fantastiska bilder. Blir helt rörd. Tänk ändå att det finns människor som anordnat detta.

Vilken bra lösning
Ändå med husbil. Soännande för barnen och perfekt att ha sitt egna "lilla hus" med sig!

Stor kram till er ❤️

18 Sussie:

skriven

💕❤️💕

Kommentera här: