Hon är fantastiskDet blev en kort dag på Q84 igår, men nog så ansträngande. Vi tacklar det, en timme i taget. 
 
Louise fick en sista dos kortison igår morse (kortison pausad denna vecka), och redan under eftermiddagen började hon bli lite mer som sig själv igen. Väldigt skönt att den typen av biverkningar går ur fort även om det tyvärr är långt fler sena biverkningar. Hon har gått upp 8 hg på en vecka och magen är stor och spänd (biverkning av Vincristin). Till och med så illa att hon fått ett sår av byxknappen som klämt mot den uppsvällda magen. Min stackars lilla älskling... inget säger hon heller, bara tuffar på som den tappra unge hon är. Hon har börjat bli rund och svullen i ansiktet också upptäckte vi nu på morgonen. Inte jättemycket, men litegrann.
 
Världens mest tappra flicka. Det är hon.
 
Såg ni Barncancergalan på 5:an igår? Jag gjorde det inte. Jag fixade det bara inte. Varenda minut, dag som natt i över ett år har vi levt mitt i barncancern och just nu fixar vi inte mer. En dag kommer då jag ska satsa helhjärtat för Barncancerfonden, men just nu måste jag försöka få oss att överleva Louise egen cancer. 
1 Anna:

skriven

Fina lilla kämpen!

2 mia:

skriven

verkligen fantastisk! <3
(och jag känner er inte ens)

3 KATTIS - Bloggar om julen :

skriven

Men söta kämpen!

4 Anneli Gisselson:

skriven

Hon ÄR fantastisk 💕

Missade galan, ska försöka hinna se den på playtv!

Låt oss andra jobba för er och Barncancerfonden medans ni kämpar er igenom detta ❤️❤️❤️😘

KRAM

Svar: Tack Anneli! Och tack snälla rara för nallebudet! Finns inget skojigare än överraskningar och Pixi-böcker är de B Ä S T A! 😘
prinsessanlouise.blogg.se

5 Martina:

skriven

Ni är båda fantastiska! Vilken prinsessa du har!
Jag förstår inte hur ni orkar, jag har själv en tjej i ungefär samma ålder som Louise och jag kan inte föreställa mig hur jag skulke klara av den oerhörda smärta, både fysiska och psykiska, ni går igenom. Jag tänker på er.

6 Maja:

skriven

Åh så underbart söt 😍. Vilken duktig och tapper tjej ❤️

7 Maja:

skriven

Åh så underbart söt 😍. Vilken duktig och tapper tjej ❤️

8 Bumsan:

skriven

Godmorgon, allt bra denna lördag?

Vilken underbar lite ängel!

9 Alices mamma :

skriven

En sådan fin och tapper liten tjej. Jag såg barncancergalan och det är så enormt viktigt att upplysa att pengar behövs till forskning. Ni är mitt uppe i något som ingen förälder skall behöva gå igenom ❤

Kommentera här: