Vi är här!


Det känns helt o v e r k l i g t att skriva det här... Den tuffa behandlingen ligger bakom oss! Nu kliver vi in i sista behandlingsfasen, som i Louise fall betyder 14 månader med liten dos cellgifter varje dag och sövning för Metotrexate i ryggmärgen endast var 8:e vecka. 
 
Återfallsrisken är 10%, men om vi utgår ifrån att Louise fixar det här så är det inga mer tunga behandlingar på sjukhus. 
 
Vi vågar inte riktigt fira. Hade lovat att vi skulle fira med tårta och allt möjligt men jag har lite svårt att ta in att vi äntligen är här. Känslan drar mer åt att vilja gråta ut av lättnad snarare än euforisk lycka. Tror vi behöver landa lite i det här. Låta det sjunka in...
 
Många timmar på Q84 med sövning, medicin och läkarsamtal. Louise somnade in i narkosen kvittrande glad, var en aning svårväckt efteråt men snart på fötter full av energi och sprudlande livsenergi igen.
 
Vilken dag...
1 Isabella:

skriven

Låt det sjunka in lite och fira sen. Det är lätt att bara tänka på de där 10 procenten, och det är självklart att man gör det, men glöm inte att 90 % INTE får återfall.

2 Anonym:

skriven

Fantastistisk! Den här dagen var långt borta för ett år sedan. Tänk att den kom till slut ❤️

3 Stephania:

skriven

4 Therése:

skriven

Gläds försiktigt "tillsammans" med er. Kramar om!

5 Teres:

skriven

Ååå åå åå å så GLAD jag blir. Vilken härlig känsla. Starka starka flicka som är så duktig. Hoppas ni starka föräldrar kan ta igen er lite. Förstår att det är svårt att glädjas än MEN försök att göra det. Följ den positiva vågen nu, det går åt rätt håll👍👍👍

6 ida:

skriven

Ja men det är hela 90% som INTE får återfall! När ni orkar och hur ni än känner för att fira så gört! =) Kram på er! <3

7 Hanna Karlsson:

skriven

Glad för er skull!

8 Julia:

skriven

Underbart att läsa! Heja Louise!💕

9 Julia:

skriven

Underbart att läsa! Heja Louise!💕

10 Helen Fransson:

skriven

Men va U N D E R B A R T 💕 Jag ska fira 🎉
Vilken stjärna Louise är!
Stark som få är hon! Ja hela familjen!!

Nu kramar jag tummarna så hårt jag kan och hoppas innerligt att denna eländiga sjukdom är för evigt borta!
Massa kramar

11 Anneli Gisselson:

skriven

Fantastiskt!! <3 <3 <3 Förstår att det är med blandade känslor ni stiger in i nästa fas! Men hejja er! "Äntligen" har ni tagit er igenom denna tuffa fas ni kämpat med de senaste veckorna!!

Stora stora KRAMAR!!!

12 Karolina :

skriven

Önskar er all lycka och att ni har gått åt rått håll. Ni är så starka och vi är många som hejar på er 💖💜 en liten fråga om man skulle vilka skicka något till er hur gör man då? Kram

Svar: Maila mig på emelie@prinsessanlouise.se ♥
prinsessanlouise.blogg.se

13 Emilie:

skriven

Har följt er hela vägen och gråter av lättnad med dig!

14 Carro:

skriven

Förstår verkligen känslan av att inte våga glädjas men när detta härliga ändå sjunkit in så tillåt er tro o glädjas åt att Louise faktiskt klarat detta! För det har hon!!!!
Fuck cancer 👊🏼

15 Sarah:

skriven

👏👏👏 så fantastiskt. Ni är grymma!!👍💞 kram

16 Marika:

skriven

Tror vi är många som hellre gråter, lite av lättnad, än firar med tårta av att läsa detta! Vilken krigarprinsessa ni har och vilka kämpare till föräldrar HON har! Fira kan man göra så många andra gånger, och landa i det hela behöver man nog göra före. Massor av kramar till er alla!

Svar: Jag har nästan lite dåligt samvete att jag inte är gladare, men jag tror att vi behöver landa lite. Louise har ju fortfarande en del biverkningar och håret faller för fullt, så det är lite svårt att greppa att det värsta faktiskt är över... ♥
prinsessanlouise.blogg.se

17 Malin S:

skriven

Äntligen. <3

18 Anonym:

skriven

Vilken kämpe hon är.... Och ni med 😊

19 Sara Hansen:

skriven

Wow, grattis! 🎂🎈😘❤️

20 Rs:

skriven

Att kunna gråta ut kan också vara ett firande. Att kunna släppa lite på trycket. Jag fick en total mental break down där ni är nu. Krasch. Men det gick bra, det också. Louise är fantastisk! Underhåll 2, ni är där nu. Och nu ska det bara bli bättre och bättre. Kram!

Svar: Ja jag har nästan dåligt samvete att jag inte är gladare. Men vi är så trötta efter allt det här och Louise mår fortfarande inte helt bra efter intensifieringen så det är svårt att riktigt förstå att det värsta är över. Hoppas allt är superbra med er! ♥
prinsessanlouise.blogg.se

21 Anonym:

skriven

Vilken kämpe hon är.... Och ni med 😊

Kommentera här: