Onsdag, dag 5 av 8


Louise som precis har fått veta att hon inte får mer skinka just nu (den är slut). Som ni kanske förstår är jag väldigt mycket "dumma mamma" som inte sett till att ha handlat hem det hon råkar vara sugen på för stunden.

Portnålen är på plats igen. SABH var här idag, satte nålen och gav dos 5 av 8 med Cytarabine. Det har varit så skönt med ett par dagar paus, men nu är vi alltså igång igen. 
 
Louise är fortfarande väldigt trött, men har lugnat sig en aning med maten. Idag har hon, kors i taket, inte frågat efter chips en enda gång. Annars har hon velat äta något varje vaken minut av dygnet de senaste veckorna.
 
Hon fortsätter att vara stel och svullen, men verkar inte ha mycket ont. Svullen är hon av allt kortison och stelheten kommer av Vincristin. När jag frågade en barnläkare förra hösten, hur länge det brukar sitta i fick jag svaret att det kan ta månader innan det lägger sig. Det visade sig stämma på Louise, hon var väldigt svullen i framförallt ansiktet från november ända fram till slutet av våren. Men, så fick hon stötdoser med kortison under hela den tiden som kan ha påverkat. 
 
 
Nu har hon dessutom haft ett mycket bättre utgångsläge än förra hösten. Så, än finns det hopp om att biverkningarna går ur lite fortare än förra gången.
1 Berit R Grettve:

skriven

Vilken unge !!! En stor övervinnare...önskar ersllt gott

Svar: Tack snalla! ♥
prinsessanlouise.blogg.se

2 Alexandra:

skriven

Vilken söt liten prinsessa du har.
Hoppas verkligen att hon blir frisk så fort som möjligt!
Hemska sjukdom!!

Många kramar

3 Linda:

skriven

Hejja Hejja fantastiska unge! 🙏🏻👍🏻 vilken jädra kämpe!!! Jag tror av hela mitt hjärta på Louise! Kramar till bästa mamman som orkar med 💜

4 Sarah:

skriven

Hon är ju bara såååååå söt💞

Svar: Ja alltså, den minen! Jag kan inte sluta skratta! ;-)
prinsessanlouise.blogg.se

5 N:

skriven

Känns futtigt av mig att fråga efter ditt blogginlägg, men om det är så att du har det virkade beige armbandet från Odd molly eller ljuvliga Rise Above väskan och kan sälja dem, så maila mig gärna på femtiotalistisk@gmail.com

6 Stephania:

skriven

7 Heléna:

skriven

Men så söt liten surpuppa, jag smälter <3

Kommentera här: