En bättre dag trots alltJag vet att jag tjatar, men hon är fantastisk den här flickan. Helt fantastisk. 
 

Hemsjukvården var här i morse igen, tog prover och gav Cytarabine. De är helt underbara! Det känns lugnt och tryggt, Louise verkar så lugn och avslappnad med att de kommer hit. Jag är så glad och tacksam att vi fått möjlighet att testa det här! 
 
Louise har som sagt haft en bättre dag. Hon är piggare och mer "vaken". Dosen med kortison är mer än halverad mot förra veckan och det märks verkligen. Vi har passat på att vara ute i härliga höstsolen och tagit en promenad med barnens faster och lillkusin. Allt frid och fröjd ända tills det ringde från Q84 om att det blivit koagel i Louise prover från i morse och att de inte gick att använda. De måste helt enkelt tas om. Suck, pust och panik. Utan bil och kunde inte ta mig till ALB. Ringde i panik till provtagningen på vår vårdcentral för att höra om de med kort varsel hade tid att ta ett prov på Louise, och JA! Hon var så välkommen! Spände fast Louise i vagnen och sprang för att hinna innan proverna åkte vidare till analys. 
 
Vi hann. Louise var lika tapper och glad som vanligt och fick sitt så hett eftertraktade Bamse-klistermärke som belöning. Måste bara säga att vi har Sveriges bästa vårdcentral. Bästa vårdkontakten vi har! 
 

Efter språngmarschen tog energin så slut och Louise sov en lång stund på eftermiddagen. Kvällen har till slut varit jättebra och vår lilla stjärna har varit nästan som vanligt. 
 
Nu är det fem doser Cytarabine kvar, en i morgon och fyra nästa vecka. Blir det inte sämre än så här så är jag mer än nöjd, även om jag är fullt medveten om att vi än så länge bara befinner oss i starten. Håret fortsätter att rasa och nu syns det tydligt att det är stora kala fläckar i hårbotten. Så bittert... så himla bittert även om jag vet att det en dag kommer tillbaka.
1 Sandra:

skriven

Fantastisk är inte ord nog att beskriva er lilla tjej...!! Underbara lilla Louise!

2 Stephania:

skriven

Håller med! Hon är otrolig din lilla tjej ☺ ❤

3 Elin:

skriven

Åh, du tjatar inte alls. Man kan inte vara mer fantastisk och duktig än Louise.. och dig och din familj! Ni är så jäkla fantastiska allihopa. Ni är i mina tankar varje dag. Och jag har sagt det för; Er resa gör alla våra problem till en bagatell.

Louise kommer bli frisk. Jag bara vet det. ❤ Ni är grymma. Massa styrka och kramar! ❤

Svar: Tack snälla. ♥
prinsessanlouise.blogg.se

4 Malin:

skriven

Tänker mycket på er!! Snart snart så fort ni ger klartecken efter långa vintern o sommaren är tillbaka, då kommer vi!!!! ❤️❤️

5 Anneli Gisselson:

skriven

Ni är fantastiska! Härligt att höra att det fungerar så bra med Hemsjukvården ❤️❤️❤️

Hon är så fin er prinsessa 💞😘😘😘

6 Linnea :

skriven

Hon är minst sagt fantastisk! Vilken underdrift! Starkaste tjejen! 👑💖

7 Rs:

skriven

Håll ut! Snart börjar underhåll 2 som är helt annorlunda mot allt innan. Till det bättre! Louise är fantastisk, det går inte att säga nog många gånger. Det är ni också, mamma pappa och Wille. Kram.

8 Lina:

skriven

Fantastisk tjej!

9 Sussie:

skriven

💕❤️💕

10 Josefin:

skriven

En helt fantastiskt tapper, söt liten prinsessa!

11 Diana :

skriven

Vilken fin och stark princessa ni har. Kan inte föreställa mig hur det måste kännas när ens barn får gå igenom något sånt här. Själv är jag tacksam för att det är jag som har cancer och inte min 9 månaders tjej. Hon är en otrolig kämpe er lilla Louise och jag hoppas innerligt att hon får bli frisk snart. Skickar massa styrke kramar till er 💕💕

12 Sarah:

skriven

Fina fina louise💞 o skönt med positiva nyheter om vården. Är sååå glad för det! Stor kram! O behöver ni skjuts ngn gång! Messa!!

13 Anna:

skriven

Hon är fantastisk er superfina tjej 💕

14 Katarina Schelin:

skriven

Hon är så fantastiskt er lilla söta Louise!! ♥♥

15 Mathilda Schöfl:

skriven

Så stark!❤️ kram

16 Erika:

skriven

En stor stooor kram till er!! NI är fantastiska och du tjatar inte alls- Louise ÄR helt otroligt fantastisk! Jag håller tummarna att hon fortsätter må bra. KRAM!

17 Elin:

skriven

Hon är otrolig er flicka. Och så himla himla fin!<3

Kommentera här: