Tisdag och provtagning
Louise har fått åka till sin älskade vårdcentral idag. Mitt knasiga barn har nämligen utsett just provtagningen till veckans höjdpunkt... Idag kom hon hem med TVÅ klistermärken och lyckan var total. :-)

Annars är hon ännu lite piggare idag. Snorig som jag vet inte vad, kanske en aning tröttare innan vila och efter middagen. Men i övrigt far hon runt här hemma, hoppar, klättrar, ramlar, sjunger och leker. Vi håller oss däremot mest inne och leker tills att vi vet hur värdena ligger. Vill så gärna ringa Q84 och fråga om veckans provsvar, men vill inte ringa mer än nödvändigt. 

Swooosh, vad tiden går. Redan onsdag i morgon. Nu längtar jag efter massa snö och jul. Har ju SÅ mycket att ta igen att få visa Louise!
1 Åsa:

skriven

Blir alldeles pirrig och glad av att läsa hur "bra" ni har det, ni är så värda en fin jul, heja duktiga lilla Louise och hela familjen ❤️

2 Anneli Gisselson:

skriven

Sötfia <3 Vilken lycka med 2 klistermärken!

Tack för tipsen i förra kommentaren <3 <3 <3

Med oss är det bra, dagisbacillerna härjar men så är det ju...

Snart ska jag få ut änglarna ;) <3

Många kramar!!

Svar: Och så måste jag tipsa om böckerna om Belle & Boo! Louise älskar dem och de är så himla mysiga och perfekt för de lite yngre barnen. Det har precis kommit en julbok som Louise ska få i adventspresent. Rekommenderar om ni inte redan har dem! ♥
prinsessanlouise.blogg.se

3 Rs:

skriven

Härligt att hon är pigg! Hos oss är det lillebror som blir lycklig över alla klistermärken o tatueringar dom kommer hem efter provtagningar, inte så kul grejer för en tonåring ;)

Svar: Jag kan tänka mig att det kanske inte är så jätteroligt med klistermärken när man är tonåring. Har faktiskt funderat en hel del på det där, speciellt stickpresenterna på sjukhuset som oftast passar de yngre barnen bäst. Funderar på att försöka hitta något företag som skulle kunna tänka sig att sponsra med något som passar de äldre barnen eller framför allt tonåringarna. Eller så är man kanske inte så intresserad av stickpresenter i den åldern...? Svårt!
Hoppas ni har det jätte-jättebra! ♥
prinsessanlouise.blogg.se

4 Rs:

skriven

Hej igen! Vi har det jätte-jättebra :) Han klev precis in genom dörren, kom hem från innebandyträningen.

Det är väldigt olika med stickpresenterna... Han tycker om det men det är som du säger, mkt för små barn. Många bra grejer har han fått ändå, han har säkert 20 par björn borg-kalsonger :) Sist fick han en fin pumanessesär + deo. Det har funnits hörlurar, roliga strumpor, duschkräm...ja det kanske var det. DIF har ju lämnat massa saker förresten, alla de sakerna har vi gått igenom också och de har varit populära. Men som sagt, det blir många stick och ofta har han inte hittat något som lockat trots att personalen gräver djupt i skåpen.

Har också funderat på att försöka fixa spons. Men har inte orkat ta tag i något sånt, tyvärr.
Kram!

Kommentera här: