Någonting är nog inte helt OK ändåHon sover och sover, hon orkar inte gå och hon äter dåligt (eller rättare sagt inget alls). Någonting är inte riktigt som det ska.
 
Vi har varit på vårdcentralen och Louise har gjort veckans stick i fingret. Ringde Q84 för en stund sedan men inga provsvar hade kommit in ännu. Vi får avvakta och se. Jag skulle inte bli förvånad om det visar sig att hon behöver blod.
 
Min fantastiska, helt obegripligt modiga lilla tvååring. Om hon fick bestämma skulle vi gå till vårdcentralen varje dag! Man får ju både plåster OCH klistermärke! ;-)
1 Tara:

skriven

Stackars liten..

En tanke slår mig.
Hur orkar ni vuxna och även storebror? En annan hade väl grävt ner sig för länge sen..

Kramar i massor ❤️

Svar: Jag tror inte att vi orkar egentligen. Vi har bara inget val. Det går ju liksom inte att säga nej tack, jag tror vi avstår det här med cancer... Men man orkar så mycket mer än vad man tror. Helt plötsligt har det otänkbara blivit vardag, och vi lär oss lite varje dag att ta vara på det som är bra och positivt. Fast vi (jag) har brutit ihop så många gånger att jag tappat räkningen, så kommer det ju alltid en morgondag och vips så har det gått väldigt många dagar och saker och ting har utvecklats till att bli lite bättre. ♥
prinsessanlouise.blogg.se

2 Sandra:

skriven

Lilla gumman, hon är så tuff! Louise imponerar på mig varje dag med sin styrka och vilja att bli frisk. Underbara lilla tjej 😊

Kommentera här: