Ner på botten och upp igen


Natten till igår blev väldigt tuff för Louise, men hon klarade sig som tur var utan feber. Igår morse ville hon inte ha något att äta. Hon var täppt, ledsen och hängig. Drack litegrann, kräktes och somnade om...
 
Och det är det här som är så svårt! Hon ska ju in till sjukhuset om hon har "feber eller andra akuta infektionstecken". Louise har ingen feber men är ju verkligen genomförkyld. Så var går gränsen? På förkylningsvirus biter ingen antibiotika och så länge hon får i sig tillräckligt med vätska och andas obehindrat så är det inte mycket sjukhuset kan göra som vi inte kan göra hemma. 
 
Men den här oron, väntan och vakandet är så stressande. Att inte veta om man hinner något så simpelt som att ta en dusch utan att hon plötsligt blir sämre och måste in akut. Allt ställs på stand-by och förutom att det plågar oss att hon är så himla sjuk så är det väldigt påfrestande för oss att ständigt leva i en så minst sagt spänd situation.
 
I morse vaknade hon tack och lov mycket bättre än igår. Fortfarande väldigt förkyld men mycket piggare. Även om det inte är bra, så är hon i alla fall inte sämre.
 
Tack alla för era fina kommentarer. Det värmer verkligen.
1 Stephania:

skriven

2 Anna :

skriven

Skickar en kram till er och krya på fina Louise!

3 Linn:

skriven

Hoppas hon snart mår bättre <3

4 Anneli Gisselson:

skriven

Hoppas hon kryar på sig snart <3

KRAM

Svar: Hon är redan lite bättre! 😊❤️
prinsessanlouise.blogg.se

Kommentera här: