Ah, smärta!


Baaaara rita pappret mamma! sa Louise och ritade i vita soffan. Sötnosen! Snart är soffan ett minne blott. Mycket har den fått stå ut med, men nu är det dags för en mer praktisk färg. ;-)

Sjukhuset ringde om veckans provsvar och fortsatt behandlingsplanering. Louise har jättebra värden och är helt redo att starta med underhåll av både Metotrexate och Xaluprine. :-) Hon fungerar som hon ska och benmärgen jobbar på. Fasiken så lättande!

Idag var det min tur att få känna på lite smärta i form av ett långt och rejält besök hos tandläkaren. Inget allvarligt egentligen, en lagning efter en ridolycka (stamp i ansiktet av 600 kg häst) för en massa år sedan som det var dags att göra om. Varken behagligt eller speciellt trevligt faktiskt. Fast, ingenting känns längre särskilt smärtsamt och jobbigt i jämförelse mot vad Louise har fått gå igenom. Alla blodprov, alla stick, alla biverkningar, illamående, nervsmärtor, sövningar. Jag skulle dra varenda tand varje dag om det hade gått att byta mot Louises smärta och alla obehagliga erfarenheter.

Snart helg. Igen. Är det den här helgen man får sätta upp adventsbelysning? Det kan det inte vara va? Nej det måste ju såklart vara näst helg. Här ser dagarna nästan likadana ut, helg eller ej.  

Fast det har sin charm, på sitt sätt.
1 Katarina S:

skriven

Härligt, heja söta Louise! ♥

2 Hanna:

skriven

Vad skönt att hennes värden är bra!

3 Tessan:

skriven

Hurra! Gud vad skönt att Louises prover var bra. Sitter här med morgonkaffet i handen och gråter glädjetårar. Så stark liten tjej för att inte tala om hennes fina föräldrar och storebror. Hoppas att ni får en mysig helg.
Jag är en sådan där "fuskare" ljusstakarna åker fram imorgon.
Kram

Svar:
prinsessanlouise.blogg.se

4 Ann-sofi:

skriven

Hejsan
Alltså... Jag har följt din blogg rätt länge och läst om er kamp och framför allt lilla prinsessans kamp. Det har dragit åt i magen mer än en gång kan jag säga. Ibland har det räckt att bara läsa din överskrift för att ana vad komma skall i inlägget. Du fantastiska mamma till Louise❤️. Hur mycket du(hela familjen) fått gå igenom. Detta kan ingen förstå som tar vardagen för givet. Jag förstår att du kunde dra ut alla dina tänder varje dag för att Louise skulle sluppit denna helvetestid. Senaste inläggen är så fantastiskt hoppfulla att få ta del av. Jag kommer på mig själv med att småle och bli blank i ögonen när jag läser. Av hela mitt hjärta X tusen önskar jag er fortsatt positiv tid. Jag kommer att fortsätta att läsa om Louise så länge du har lust att skriva. Och du...nästa helg - första advent!
Stor kram till dej du starka, vackra, modiga, kärleksfulla, värdefulla mamma till två söta barn.
Ann-sofi

Svar: Tack snälla, snälla du för de fina orden. ♥
prinsessanlouise.blogg.se

5 Linn:

skriven

Så skönt 🙏🏻 vilka kämpar ni är

Kommentera här: