Sjukhus och behandling

Mer information på Barncancerfondens hemsida.

Så kom dagen för ännu en behandling. Idag startar fem dagar med kortison (Dexametason) och en dos Vincristin. Det är även 4 veckor sedan sonden sattes så den ska bytas.

Jag stod länge och velade om jag skulle vara med Louise på sjukhuset idag eller inte. Jag är ändå den som har tagit alla sjukhusbesök senaste tiden, skulle verkligen behöva lite ledig tid att komma ikapp här hemma osv... Men det känns så fel och gör så ont att inte få vara med henne. 

Till slut bestämde jag mig ändå för att stanna hemma. Har suttit med Louise gosedjur och kudde i famnen och gråtit en skvätt efter att hon och pappa åkt iväg mot ALB. Nu ska jag ta mig i kragen och göra klart för en vecka hemma med en Louise som förmodligen kommer att ha väldigt, väldigt ont. 

Älskade lilla Louise. Jag är så ledsen att det blev så här. Min glada, roliga, tappra lilla flicka. 

1 Sarah:

skriven

Kan inte förstå hur det känns såklart, men ändå ana känslan av att inte vara med. Men jag tror att det kommer att gå fint, hon är ju med sin pappa! Förstår att du behöver lite andrum inför det som komma skall, det är viktigt både för dig och Louise (och resten av familjen). Gläds åt att behandlingen kan fortsätta enligt plan även om det är fruktansvärt tufft. Skickar alla styrkekramar jag har till er allihopa. Vi är många som hejar på er och tänker på er!! Massa kramar!

Svar: Det är verkligen en dag då tårarna bara rinner. Tack snälla för allt ni gör och för att ni tror och hoppas på oss. ♥
prinsessanlouise.blogg.se

2 Malin :

skriven

Och jag sitter här på mitt jobb med tårarna strömmande ner för kinderna, kan inte i min vildaste fantasi förstå vad ni går igenom.. Kan endast föreställa mig💔.. Ni finns i mina tankar! Får hoppas att de går bra och att hon inte får alltför ont😥! Massa kramar till er!

3 Sara Hansen:

skriven

Håller tummarna för er! Och önskar er också Glad Påsk mitt i allt!

4 Sarah:

skriven

Tack själv Emelie, det är ni som är hjältarna. Vi är bara medmänniskor som önskar och försöker göra något mer än att stå bredvid och heja. Ni är fantastiska! KRAM

5 Johanna:

skriven

Kan förstå dina tårar, jobbigt att lämna över ansvaret, även fast det är till Louise pappa. Kanske skönt för sig att få gråta ut o få ny kraft. Tänker på er dagligen! All styrka till er i lilla Louise. Hoppas så att hon slipper få ont. Stor kram<3

6 Jessica:

skriven

Jag har tittat in här ett par gånger och varje gång tränger sig tårarna på, jag önskar att cancer inte fanns och jag önskar att er lilla flicka slapp detta helvete.
Men ni verkar så otroligt starka och det är beundransvärt.
Många styrkekramar till er och lilla Louise

7 AnsoAnna:

skriven

Förstår känslan att inte vara närvarande. Danne o jag delade på tiden som Nathalie låg inlagd.
Barnen klarar sig lika bra med båda sina föräldrar men det suger i hjärtat när man inte är med överallt och alltid.
stor kram på er

8 Anneli:

skriven

Oouii (Louise) äter smörgås utbrister Isabel här hemma när hon såg bilden ovan <3

Förstår natruligtvis inte hur du känner men jag känner ändå med dig idag! Lilla hjärat, jag är också så ledsen att det blev så här för er! <3 Hoppas att behandlingen idag ändå går så bra som det bara kan! Vi finns med er i tankarna genom de kommande dagarna ska du veta!!

Alla styrkekramar i världen kommer här <3<3<3
Anneli

9 Camilla:

skriven

Kramar till er 💕 Louise påminner så mycket om min egen dotter. Kan inte förstå att små barn ska behöva drabbas av något så ont som cancer. Kämpa på familjen, ni gör det så bra!

10 Toneroten:

skriven

Åååååååå - jeg synes det er så vondt å vite at lille Louise skal få vondt igjen... Jeg er veldig grønn og lurer på om en alltid må igjennom hele 130 UKER 😱😱😱 med behandling??? Kan en ikke bli frisk tidligere...? Har du fått noen bedre svar på de litt sprikende prøvesvarene sist? Jeg heier på dere og tenker på dere hver eneste dag enda jeg ikke skriver her så ofte 😘! Jeg har ikke tid i hverdagen å følge noen blogger - bortsett fra denne ene her.... Den er for viktig til å ikke leses - denne kampen skal Louise og dere VINNE!

Jeg håper du bruker oss følgere (på Instagram) om det er noe vi kan hjelpe med! Lite eller stort!

11 Hanna:

skriven

Hoppas att behandlingen går som den ska.

12 Toneroten:

skriven

Nå har jeg lest mange sider til linken du delte og skjønner hvorfor hun må behandles sååååå lenge....! Enda godt de har funnet ut at en må få bort hver eneste syke celle!

Men grusomt at din lille Louise må igjennom alt dette... Over så lang tid.... Jeg heier på henne og dere og håper hun får minst mulig bivirkninger 😘!!! 1000 klemmer og maaaange gode varme tanker sender jeg deres veg😘

13 Elin :

skriven

Kram ♡

Kommentera här: