Idag började det

Louise i bilen på väg till BVC på förmiddagen den 12:e juni för ett år sedan. Intet ont anande om att just den där stunden var den sista i vårat gamla vanliga trygga småbarnsliv. Innan cancer.
 
Idag för ett år sedan fick Louise sprutan som blev startskottet för upptäckten av hennes leukemi. På förmiddagen fick hon ettårsvaccinet, på eftermiddagen kom febern, under natten steg febern till nära 41 grader. Vi visste inte då att hennes benmärg innehöll nästan 100% cancerceller, och hennes kropp klarade helt enkelt inte av vaccinet. Det var som att vi injecerade en dödsblandning. Fem dagar senare, i en orkan av ångest, smärta och förtvivlan fick vi veta att vår lilla, lilla Louise drabbats av leukemi.
 
Lilla älskade flickan min, vilket fruktansvärt år det har varit.
1 Sarah:

skriven

Åh vad jag så ofta tänker precis så, idag för ett år sedan, idag för tio år sedan. Som ett sätt att minnas livet. Men det stycket du skrivit, det skär i hjärtat. Att ett ögonblick kan ändra allt, att vi egentligen vet absolut INGENTING om vad imorgon eller nästa minut eller timme för den delen ska föra med sig. Ett så oerhört smärtsamt kvitto på att vi måste ta vara på varje stund. Jag beundrar er styrka och din förmåga att dela er fruktansvärda resa. Och jag ber till allt som går att be till att när du tänker på den här dagen längre fram så ska just minnet av den dagen 2014 ha bleknat lite bland alla vackra nya minnen. All styrka till er! KRAM s

2 Sandra:

skriven

Lilla prinsessan, så fantastiskt fin och vilken otrolig kämpe! Tänker så ofta på er och önskar av hela mitt hjärta att ni får en sommar fylld av ljusa stunder som blir till nya, fina minnen.

3 Anneli:

skriven

Det skär i hjärtat att läsa dina ord och tårarna trillar. Jag önskar av hela mitt hjärta att dessa minnen får blekna och lämna plats åt ljusa och glada minnen framöver! Louise är en krigarprinsessa utan dess like ❤️

Varma kramar,
Anneli

4 Ida Nilsson:

skriven

Men lilla hjärtat! Vilken liten kämpe ni har! Så stolta ni måste vara <3

5 Cissi:

skriven

En riktigt liten kämpe är er Louise och hela familjen på alla sätt och vis. Trots att det gått så många år kommer man ihåg årsdagarna. Håller tummarna för Louise och hoppas hon får ett fint kalas.
Många kramar Cissi

6 Anna:

skriven

Jag tycker du ska se tillbaka på det gångna året med stolthet. Det ni har gått igenom är ohyggligt, men ni har tagit er såhär långt och din insats har garanterat varit helt avgörande. När jag läser om allt du klarat av blir jag så enormt imponerad. Så sträck på dig och tillåt dig att känna att du är iallafall en sjuhelsikes bra mamma!

7 Linda - mamma till S:

skriven

Sitter och läser ikapp i bloggen igen och gråter, gråter, gråter. Kram!! Men jag måste säga att det är helt underbart att se bilderna på Louise från senaste veckorna. Hon ser så glad ut. Och då gråter jag ännu mer.

Kommentera här: