Ett år

 
Ett år sedan den här bilden togs. Utan sond, med runda kinder, långa ögonfransar och en massa mjukt hår på huvudet. Bilden känns som från ett annat liv. 

Ibland känns det som att jag borde vara så förbaskat tacksam, tacksam för att hon fortfarande är i livet. Men någonstans långt inom mig gnager det ändå av illska, sorg och förtvivlan över allt hon tvingats gå igenom i sitt 1,5-åriga liv. Allt vi missat, och att det blev så här. 

Försöker se det ljusa. Alla de goda människor vi fått möta genom detta. Att vi, jag min man och barnen, faktiskt får mer tid tillsammans än de flesta andra familjer. Det hjälper ibland att tänka så, att försöka vända det onda till något gott. Men... så ser jag på min dotter och undrar vem i helskotta jag försöker lura. För nej, i barncancerns värld finns det bannemej inget gott. 


1 stephania:

skriven

♥ (har inga ord - önskar bara av hela mitt hjärta att ni skulle slippa detta o att det skulle vara över nu. Att lillan får vara frisk. Så allt jag säger är:♥)

2 Anneli:

skriven

<3

Nej, det finns inga ord, ingen rim och reson i varför detta skulle behöva drabba er, drabba någon, det är så orättvist och oförklarligt och jag förstår att du vrider och vänder på det åt alla håll och kanter för att hitta ett sätt att förstå det på och hantera det hela och när jag läser så önskar jag så att jag kunde säga något bra, något som gör det bättre. Jag vet att ni är starka för att ni måste, för att ni inte har något val, men ni ÄR starka och ni är fantastiska föräldrar till båda era barn genom allt detta, det förstår man när man läser det du skriver för du har verkligen gåvan att uttrycka dig i skrift!
<3 <3 <3

Anneli

3 Berit R Grettve:

skriven

Har tittat flera gånger på denna underbara bild. Ser ut som Louise "fusksover" med andra ord busar med fotografen...låtsassover och när som helst slår hon upp ögonen och skrattar åt sin "förvånade" mamma Allt gott!!!

4 Sara:

skriven

Det vrider sig i magen på mig att läsa det här, allt ni måste gå igenom, allt hon måste gå igenom! Finner inga ord!! Jag önskar av hela mitt hjärta att det plötsligt vänder här och nu!! Kämpa kämpa på!! Ni är grymma!!

Kommentera här: