Dag efter dag
Vi lägger ytterligare en bra vecka bakom oss. Louise värden är lite sämre nu än förra veckans rekordhöga, men trots lite lägre värden räknas de fortfarande som väldigt bra. De neutrofila låg på 1,0, HB kring 100 och trombocyter kring 200. Totalvita 2,4 om jag inte minns fel. 

Med vetskapen om de bra värdena bestämde vi oss igår för att vi var redo för en liten utflykt. Vi ville någonstans där vi slapp en massa förkylda barnfamiljer, ett ställe som Wille skulle uppskatta, helst inte för långt hemifrån (eller från sjukhuset heller för dem delen). Valet föll till sist på Vasamuseet. Väldigt nervöst måste jag erkänna, men det blev väldigt lyckat. Nästintill folktomt dessutom så vi oroade oss helt i onödan. Vilken grej att få komma ut och se någonting! Barnen var eld och lågor och Louise hängde med stor entusiasm med trots att hon nog inte förstod särskilt mycket. 


Louise känns verkligen så mycket piggare och starkare. Hon står gärna kortare stunder med stöd, kryper, leker och upptäcker. Sover bra på nätterna, äter fortfarande dåligt men mår inte illa och sondmaten fungerar bra. Hon får en liten dos cellgifter varje dag (Xaluprine) och en tablett Metotrexate varje vecka, men verkar inte ha några större biverkningar efter dessa. Det är en sån sagolikt härlig känsla!

På måndag är det tid för nästa behandling. Då är det dags för Vincristin igen och jag kan inte annat än hoppas för allt i världen att det får fortsätta vara så här bra. Att hon slipper bli så påverkad och får fortsätta leka och må bra.

Och alla som skriver till oss, TACK för att ni finns. TACK för all omtanke, för tumhållningar och fina ord. Det betyder mer än ni kan ana! 
1 Anneli:

skriven

Håller alla tummar och tår att det får fortsätta så för er!!

Vi tänker på er varje dag <3

Många kramar,
Anneli med familj

2 Rs:

skriven

Tusen gilla på det här!! Härligt vågat till museet.

3 Johanna:

skriven

Så himla underbart att höra, ni alla fyra förtjänar att få må bra<3 hoppas så det håller i sig för fina Louise. Ni finns i mina tankar. All lycka till er<3

4 Caroline:

skriven

Så skönt att läsa att ni haft en bra vecka, glädjs så för er skull. Håller tummarna för att ni får det fortsatt bra framöver. Snart är våren här och bacillerna blir lite färre så ni kan röra er lite friare!

5 Karin:

skriven

Äntligen lite medvind!
Jag håller tummar o tår för att det fortsätter så här, åt rätt håll.
💜💜💜

6 Julia:

skriven

Åå så fantastiskt att läsa 💕 varje dag ett närmre steg våren och en helt frisk liten Louise. Känner inte er provar men ack så jag tänker på er ändå.

Har till och med fått min sambo som i vanliga fall lämnar blod och plasma att nu gå över till att lämna
trombocyter 🙏 han har läst att man tydligen ska kunna göra så men ska nu dubbelkollas på måndag. Tycker det är så otroligt viktigt att ge blod och plasma om det är något man kan, det borde alla göra!

Stor kram och hoppas ni får en fin helg tillsammans. ❤️

Svar: Tack för din kommentar Julia!Ni är fantastiska som engagerar er i att lämna blod! Det är guld värt! Faktum är att Louise inte hade överlevt det här om det inte fanns dem som lämnade. Eftersom hon inte kan producera eget friskt blod behöver hon ofta påfyllt. Jag har tappat räkningen på hur många påsar blod och trombocyter hon har fått, men det är säkerligen någonstans mellan 20 och 30 st sedan i mitten av juni.
Stor kram från Louise och mig ♥
prinsessanlouise.blogg.se

7 Malin S:

skriven

Vad skönt för er med en liten utflykt!

Du... har du nån mailadress? ;)

Svar: Jag har mailat dig. ;-)
prinsessanlouise.blogg.se

8 Anna (Design by Petré):

skriven

Jag håller alla tummar åt er att prinsessan får fortsätta må bra trots måndagens dos. Hon är gudomligt söt. Och så även Wille!
Mvh Anna

Svar: :-) Tack! ❤️
prinsessanlouise.blogg.se

9 Ida:

skriven

Håller tummarna tillsammans med alla andra!❤️

Kommentera här: