TGIF?!


Det kom ett paket från Pomp de Lux... Jag som var skeptisk till vårens kollektion har nu ändrat uppfattning. ;-) Precis varenda plagg var SÅ Louise!

Det är visst fredag läste jag någonstans. Herregud som jag saknar den där snart-är-det-helg-känslan. Fast jag längtar ännu mer efter att få gå och jobba. I vår värld, just nu, är alla dagar mer eller mindre detsamma. Det är blodprov, det är mediciner, det är cancerångest och en hel hög skitjobbiga dagar i en enda röra, hullerombuller.
 
Båda barnen är *pepparpeppar* feberfria. Pappan i huset känner sig krasslig och har parkerat sig på övervåningen tillsammans med Wille. Jag och Louise har flyttat ner till nedervåningen för att försöka separera sjuklingar från friskingar så gott det går.
 
Vi som skulle ha de här dagarna till att försöka samla oss inför den jobbiga tid som är på ingång. Jag är så bitter just nu. Fy fasan för det här! 
1 Anneli:

skriven

Så fint det var <3 Har också kikat och klickat för på hemsidan men inte beställt något ännu.

Hoppas ni får vara fria från baciller nu och får en bra helg <3

Kram

2 Sarah:

skriven

Vad ni kämpar, jag beundrar er verkligen. Håller alla tummar för att ni alla förblir feberfria. Blir ledsen när jag läser att ni inte har någon familj som kan rycka ut. Jag vet ju själv att det är guld värt att ha lite back up när det kör ihop sig och då har min känsla av att det kör ihop sig inte varit i närheten av er verklighet. Önskar så att vi kände Wille och kunde hjälpa till, det kanske låter helskumt men önskar att det gick att hjälpa på riktigt med något konkret också som inte bara är tankar eller pengar. Säg till om det finns något!

3 Anneli:

skriven

Håller med varje ord Sarah skriver ovan! <3 Vi får så mycket hjälp av både mina föräldrar och sambons så att läsa att ni inte har någon hjälp där känns i hjärtat!

Kramar!

4 Anna:

skriven

Försök tänk att för varje behandling så är det ett steg närmare mål <3 Men förstår att det inte har någon betydelse just då när Louise mår dåligt.
Önskar det fanns något man kunde göra för er.
Med vänlig hälsning Anna

Kommentera här: