Julmarknad på Drottningholm

Förra året var jag så ledsen att ni kan bara inte ana över att jag och Louise inte kunde åka till Drottningholm och gå på julmarknad. Jag avslutar inlägget från förra året med att "Men tänk om det inte går vägen då? Då fick hon inte uppleva julmarknad i sitt liv."
 
 
Men idag fick Louise uppleva julmarknad på Drottningholm. En ganska stormig och en aning regning julmarknad, men hon fick vara med. Hon lever, och hon fick vara med! Det betyder så mycket. Kanske mest för mig, jag vet inte. Det finns så mycket med världen och med livet som jag vill visa henne. Det är svårt att förklara. Det här är inte livsviktigt, men det är viktigt. Ett litet delmål på vägen tillbaka till det vanliga, normala livet. Idag gjorde vi det.

 


Istället blev det ingen julmarknad för Wille det här året. Han är är hemma, väldigt förkyld och väldigt ynklig. Det är ingen måtta på eländet för min slagna hjälte. Av vad jag kan se så ser operationssåret fint ut i alla fall, han har inte feber och han klagar inte över att det gör ont. Med detta i åtanke och hur han beskriver att han "lider" av sin förkylning så drar jag slutsatsen att det nog är rätt ok med honom ändå. Jag menar, att om "trött och täppt" är det värsta just nu, så är nog de tuffaste sviterna efter operationen nu över.
 
Men vi låter honom hållas tills vidare, pysslar om och låter honom få ta lite plats. Jag tror han kan behöva lite extra nu när Louise tål att kliva åt sidan litegrann.
 
1 Cajsa:

skriven

Vilken sötnos! ^^

Jag tänkte att måndagar brukar inte riktigt vara folks favoritdagar så jag vill sprida lite måndagskärlek! Din dag kommer att bli fantastisk och starten på din vecka kommer bli riktigt bra! (För det bestämmer jag.. ;-))

Puss och kram och ha en fantastisk dag! :D

2 Anneli Gisselson:

skriven

Heeelt fantastiskt att läsa att ni fick gå i år!! Tråkigt att Wille inte kunde följa med men skönt att höra att han repar sig bra efter op.

<3 <3 <3

3 Stephania:

skriven

Jag kommer så väl ihåg ditt inlägg förra året. Jag minns att jag grät så, det blev så känslosamt dina sista meningar. Jag är så glad att ni kom iväg i år och att ni delade den dagen med er fina dotter. Synd att inte hela familjen kom iväg, men det hoppas jag ni gör nästa år. Kärlek och styrka till er. Kram ❤

Svar: Tack snälla för de fina orden. Nästa år siktar vi på att gå allihop! :-)
prinsessanlouise.blogg.se

4 Sara J:

skriven

Hej! Nu var det ett tag sen jag kollade hur ni har det. Lämnar sällan några avtryck här.
Men vill säga hur mycket det glädjer mig att se L "vara ute" och röra sig så som ni gör nu. Att ni har tagit er så här långt!!!
Ni har nog förstått redan hur många ni berör med er vardag, tänker ofta på Louise och hur det går för henne. Och på dig som mamma. Har själv en dotter som blev två år i augusti.
Och det är lätt hänt att fastna i tankegångarna om hur (jäkla) tjorvig och bråkig hon kan vara med sitt heta humör, men varje kväll pussar jag på henne och tänker att vilken vansinnig tur vi har som inte har värre bekymmer än en skrikande unge på Ica eller en unge som vägrar vantar.
I år har alla julklappar blivit köpta på ungcancer och barncancerfonden. Kom på nu att Louiseänglar finns och blir trött på mig själv som missade det.
Det blev några brickor "frallan" från barncancerfonden och två av deras gosedjur. Och klädpaketen från ungcancer. Kommer berätta för de som får presenterna om just Louise❤️ Även om det inte vart insamling direkt mot henne.
God jul och god fortsättning från oss i Östersund.

Svar: Otroligt fint initiativ att köpa julklapparna hos Barncancerfonden. Jag önskar att fler förstod precis hur väl förvaltade dessa gåvor faktiskt är. Utan Barncancerfondens hårda arbete, alla dessa eldsjälar och pengarna till forskningen hade Louise definitivt inte levt idag. Allting som föreningen gör för de sjuka barnen och deras familjer, det är ovärderligt när man hamnar mitt uppe i det här. Så varenda krona till Barncancerfonden är värd så obeskrivligt mycket.
En riktigt god jul från oss till er! ♥
prinsessanlouise.blogg.se

5 Therese :

skriven

Glädjs med er och förstår att det var en alldeles särskild julmarknad.
världen är nu Louises att erövra!

Svar: Åh ja vi hoppas, hoppas, hoppas att det får bli så! ♥
prinsessanlouise.blogg.se

6 Sussie:

skriven

Njut av stunden!

7 Malin S:

skriven

Ja men åh! Hon ska ju gå på julmarknad varje år nu!! <3

Svar: Ja, det hoppas vi verkligen! :-)
prinsessanlouise.blogg.se

Kommentera här: