En annorlunda vardag

Allt flyter på precis som det ska. Louise vita blodkroppar har visserligen varit lite för höga än önskvärt och hon får nu (för henne) rekordhög dos med Xaluprine. Det känns ändå bra att hon helt verkar ha hämtat sig från intensifikationen, samtidigt så kan jag inte låta bli att oroa mig över att hon helt plötsligt behöver så mycket mer cellgifter än förut för att hålla ner blodvärdena. Jag försöker verkligen att leva med inställningen att allt är bra tills dess att motsatsen är bevisad. Försöker att inte oroa mig om vi inte verkligen har svart på vitt att något är dåligt. Men det är inte lätt. Vi lever med ena foten i barncancervärlden samtidigt som vi ska försöka hitta tillbaka till en vardag och ett vanligt liv.
 
Louise befinner sig nu någonstans precis innan vecka 74 i behandlingen. Den 28:e december är det dags för sövning och lumbalpunktion (Metotrexate i ryggmärgen). Det känns verkligen inte roligt, men det känns inte heller sådär fruktansvärt övermäktigt som det har gjort tidigare. Vi gör det vi måste för att Louise ska bli frisk och jag är så gränslöst lycklig och tacksam över att vi behöver vara så lite på sjukhuset som vi har varit den senaste tiden. Minns med ångest hur december såg ut förra året. All smärta, rädsla, sorg och ångest. Jag är så obeskrivligt tacksam och glad att vi är här och nu.
 
December 2014. Ständigt illamående, cytostatikakräkningar, sondmat, sår, smärtstillande och så vidare i en enda röra.
 
December 2014. Tröttsamt, smärtsamt.
 
December 2014. Lilla, lilla älskling. Är det verkligen du?
 
December 2015. Och nu, superstark, viljestark, pigg och envis. ♥
1 Rebecca:

skriven

Lilla älskade!💖

2 Anneli Gisselson:

skriven

Alltså finaste unge <3 Vilken skillnad från förra året med finaste tofsarna i håret och allt!! <3 <3 <3

KRAM

Svar: Ja det är helt makalöst vilken skillnad! För ett år sedan var hon 1,5 år men på en nivå som en 6-10 månaders bebis. Poff, så var hon plötsligt nästan ikapp och nu är hon en livlig tjej på 2,5 år. Jag har nästan svårt att hänga med!
prinsessanlouise.blogg.se

3 Sarah:

skriven

Fina lilla Louise! ❤️❤️❤️

4 Ninni:

skriven

Åh det var allt för längesedan jag var här inne och läste. Såå underbart att se att den lilla sessan är på bättringsväg, vilken stark tös! all kärlek till Er <3

5 Nora berndtsson:

skriven

Vilken kämpe!
Jätte söt! (;

Kommentera här: