2015 - en sammanfattning

 
 
Årets investering 
Louise skulle nog säga att hennes ihopfällbara badkar från Stokke är årets investering. Hon har inte kunnat bada när hon har varit sjuk så mycket (bara duschat, oftast på fastande mage inför operation klockan 05 på morgonen). Sedan badkaret köptes i början av december badas det ofta och lääänge med massor av bubblor och en obeskrivligt lycklig Louise. Men om jag får välja så är det nog musiksystemet till huset. Kopplat till både Spotify och Deezer så att vi kan lyssna på vad som helst, när som helst och överallt. Har varit helt ovärderligt när vi gått hemma så mycket med Louise.
 
 
Årets resa
Nu blir det visserligen inte mycket resa av med ett cancersjukt barn. Men resan till grisfesten på Piledahl var helt fantastiskt på alla sätt och vis. Till och med så att den slår andra resor vi gjort långt innan cancer.
 
 
Årets bottennapp
Här blir det också svårt att säga. Känns som att det har haglat bottennapp det här året. Alla akuta inläggningar till följd av neutropen feber och andra komplikationer, förlusten av små kära vänner på Q84, eller den haltande vården på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Listan är lång och jag kan nog inte peka ut ett enda specifikt tillfälle faktiskt. Sammanfattningsvis kan man nog säga att årets bottennapp stavas barncancer.
 
 
Årets lycka 
Att Louise har svarat så bra på behandlingen. Att det går åt rätt håll och att hon gång på gång har återhämtat sig så bra efter alla nederlag.
 
Mitt uppe i tung behandling lärde sig Louise att gå, 1 år och 11 månader gammal.
 
Årets fest
Louise 2-årskalas! Finns det mer att säga? Åh, vilket kalas det var! Jag har svårt att hålla tillbaka glädjetårarna när jag tänker tillbaka. TACK alla ni som gjorde det möjligt!
 
 
 
 
 
Årets sanning
När du tror att du inte ska orka ens en millimeter till, när energin tagit slut och allt känns tungt, då finns det ändå inom dig, kraften att orka lite till. Och plötsligt vänder det och det blir bra ändå. Annorlunda, men det blir bra ändå.
 
Årets önskan
Att mina barn får växa upp, friska och starka. Att vi kan fasa ut cancern ur vår vardag och att vi får ett 2016 där livet än en gång ligger för våra fötter. Det är min önskan inför 2016.
 
Gott Nytt År på er allihopa!
1 Stephania:

skriven

Önskar er ett gott nytt år!
Önskar er all lycka 2016 och hoppas på att få läsa och se bilder på ert ljuvligt fina lilla tjej. Kram till hela familjen ❤

2 Benita:

skriven

Gott Nytt År till er! Är alldeles säker på att Louise kommer att bli frisk, sådan tuffing hon är!<3

3 Tina:

skriven

Gott nytt! Hoppas att ni får ett underbart 2016! Tänker på alla små hjältar som kämpar. Fortsätt kämpa Louise! Du har snart vunnit! ♡

4 Marika:

skriven

Gott nytt år 2016! Hoppas ni har haft en mysig nyårsafton!

5 lollo:

skriven

vilken liten tuffing du har till dotter! önskar er ett gott nytt år!

6 Hanna Karlsson:

skriven

Vilken resa ni gjort. Louise är verkligen en liten kämpe. Jag önskar er ett gott nytt år!

7 Helene:

skriven

Åh så fint kalas hon fick! :3 Gott nytt år! <3

8 Moa:

skriven

Gott nytt år💕

9 A:

skriven

fina bilder :) Ha en fortsatt bra år :)

10 Viktoria:

skriven

Åh vilka fighters Louise och ni är! Jag blev lycklig av dina bilder trots allt ert svåra. Kämpa på!

Kommentera här: