Snabba vändningar... Permission!Ingen feber sedan i natt, liten stegring av de neutrofila (immunförsvaret) och crp på 5. Bra! Mindre bra är trombocyterna som är nere på 38 (ska ligga någonstans 150-400), HB nere på 84 (bör vara 100-150 och blodtransfusion ges vid 80). 
 
Förutom lite svajiga värden så är hon trött, blek och väldigt snorig. Hon har fått Tazocin (antibiotika) intravenöst i natt och i morse och vid lunch fick hon även Rocephalin (också intravenös antibiotika). Därefter fick vi gå hem på permission men har kvar rummet och Louise har portnålen kvar. I morgon ska vi tillbaka till sjukhuset så får vi se hur läget är då.
 
Nu ska jag försöka bota min smått obeskrivliga huvudvärk med lite Alvedon och kaffe. Kanske blunda en liten stund också om Louise kan tänka sig gå med på det. 
1 Anneli:

skriven

Så skönt att ni får åka hem! ❤️❤️❤️

Hoppas du får en liten stund att vila själv också! 😘

KRAM

2 Malin:

skriven

Lilla hjärtat 💗 hoppas lillan blir kryare snart och att du som mamma får tid att vila.
Tänker på er!

3 Sarah:

skriven

Instämmer m Anneli! Tänker på er och är glad att ni kom till q84 och att ni fått komma hem💞 kram o hoppas du fått vila Emelie!

4 Anna:

skriven

Det är känns så fel att behöva läsa om vad Louise och ni som föräldrar behöver gå igenom. Ett barn ska få födas friskt, ett barn ska få möjligheten att vara som ett barn ska vara. kunna njuta av barnsbens åren, som går så snabbt ändå. Inte behöva tillbringa de första åren in och ut ifrån sjukhuset. Fy! Det känns bara så fel, Ett hejdundrande Heja Tapra Louise som kämpar så bra varje dag och en massa styrka till hennes föräldrar!! kram Anna

5 Helen Fransson:

skriven

Krya på er 💕 Ni är i mina tankar dagligen 💐

Kommentera här: