Q84Lite efter ett i natt fick vi komma upp till... Q84! Hurra! Det är helt fullt på exakt hela sjukhuset så vi fick ett rum på vår hemavdelning. Av alla de gånger vi åkt in och ut på akuten med Louise så har vi endast vid ett tillfälle tidigare fått läggas in på Q84. Annars har det varit alla möjliga olika avdelningar här på sjukhuset, alltid med olika personal, olika rutiner osv. 

Att få komma till Q84 med personal och rutiner som Louise och vi föräldrar känner innebär så mycket mera lugn för oss. Att det tillhör undantagsfall att vi får komma till vår hemavdelning och dessutom tvingas att ständigt och jämt gå via akuten gör mig galen av ilska, men det är en helt annan historia som jag bara inte orkar röra i just nu. Snart, men inte just nu. Nu ligger allt fokus på Louise, att hon ska må bättre igen så att vi kan få åka hem. 
1 Marika:

skriven

Krya på dig Louise!!! Och skönt för er att för en gång skull få "ro" i att få komma till "er" avdelning.

2 Marika:

skriven

Älskade fina tjej!!! Snälla bli bra nu, hoppas innerligt att denna förkylning inte blir värre! Utan går över typ direkt!! Stor kram tänker på er!!

3 Annika:

skriven

Åh vilken natt. Hoppas hon kryar på sig fort ❤
/Annika ssk:an

4 Sara Hansen:

skriven

Krya på dig Louise! Vi tänker på dig och hejar på dig 🙏🏻❤️🙏🏻

5 Anneli:

skriven

Så skönt att ni fick komma till Q84 men det är så synd att det är på undantag snarare än en självklarhet som det borde vara! ❤️

Det tråkiga med ALB är ju att man från ledningens sida inte anser att akuten är ett problem för cancerpatienterna och att man antagligen inte kommer att göra något åt det så länge man är kvar på gamla KI. När man öppnar nya avdelningen på Nya KI så kommer det inte att finnas någon akut så då försvinner det problemet automatiskt.
Har dom gjort de förbättringar som dom skrivit att dom ska ha gjort? Att ni har en speciell markering i journalen så att ni slipper väntrummet bla?

Behöver ni något så är vi ett sms bort!

Stora kryakramar till sessan 💕💕💕
Hoppas ni är hemma snart igen!

KRAM

6 Marie:

skriven

Det är så galet att ni ska gå via akuten! När Rosa måste läggas in på sitt hemsjukhus (Malmö) ringer vi direkt till avdelningen och får komma in dit oavsett tid på dygnet. Direkt in på eget rum. (Sedan har vi en hel del att klaga på vad det gäller det ena och det andra där men det är ju i alla fall skönt att komma direkt in och t samma ställe varje gång)

Kommentera här: