ALB tur och retur. Igen!Natten till måndag sov Louise från 19.30  till 9.30. Oroligt och gnälligt visserligen, men oj så trött hon är. Dessutom sov hon ytterligare två timmar på eftermiddagen idag, så det märks verkligen att hennes blodvärden inte är på topp. 
 
 
Det blev några timmar på Q84 idag. Först en omgång Rocephalin, och så provtagning och en lång väntan på provsvar. 
 
Värdena  visade sig i det närmaste oförändrade från igår, förutom trombocyterna som stigit upp till 50 och Louise slapp transfusion idag. Så skönt! Crp lågt och Louise är fortsatt feberfri så vi kunde dra nålen, packa ihop och åka hem. Lagom till eftermiddagstrafiken visserligen, men det går att stå ut med nu när vi faktiskt fått komma hem.
 
I morgon får Wille gå tillbaka till skolan och så får vi bara hoppas att nästa infektion låter sig dröja. Har vi tur kan det bli en liten utflykt för oss till helgen. En liten överraskning till barnen som bl.a. Barncancerfonden håller i. 
 
Vi får se.
1 Anneli:

skriven

Så skönt att det går "åt rätt håll" 💕 Håller tummarna att ni kommer iväg till helgen!!
Kram 😘

2 Tess:

skriven

Ska ni också till Kolmården? ;-)

Svar: Nej, det här är något annat... ;-)
prinsessanlouise.blogg.se

3 Anneli:

skriven

Ett litet tips jag fick, apropå att barnen är sjuka jämt, var att tvätta/bada och byta om på dem så fort de kommit hem.

Hoppas allt gått bra idag 💕

Kram

Svar: Wille duschar och byter om direkt efter hämtning varje dag, dessutom byter vi pyjamaser varje natt och byter sängkläder minst en gång i veckan. 🙈 Allt tvättas mellan 60 och 95 grader och Wille har separata skol och hemmakläder. Det är snudd på galet, jag vet. Men vi har varit så rädda att Louise ska bli smittad med något. När Louise är neutropen ligger jag på knä och spritar golven och alla ytor där hon är. Förutom den här omgången har vi ju klarat oss skapligt, så någonting rätt måste jag ju ha gjort antar jag. Men jag lovar, när det här är över åker spriten ut för gott!
prinsessanlouise.blogg.se

4 Stephania:

skriven

Åå hoppas att ni kommer iväg i helgen ❤

5 Carro:

skriven

Kan bara säga att jag förstår dig
H e L t med spriten! Har en skoltjej o en ettåring o det är handtvätt o ombyte när hon kommer hem varje dag -o då har vi ingen allvarlig sjukdom utan bara vill hålla skiten borta ändå. O peppar peppar!

Har ni en, på pappret, lättare behandling framför er efter denna omgång?
Lyckospark till världens starkaste Louise!!

Svar: Skönt att höra att jag inte är ensam. ;-)

Det här var (förhoppningsvis) sista kuren av sitt slag. Dessvärre har Louise en rejäl upptrappning i behandlingen som startar om ca tre veckor. Men efter det blir det mycket lugnare!
prinsessanlouise.blogg.se

Kommentera här: