Upp och nerStrax efter 13 hade droppet med Metotrexate gått klart, och jag passade på att smita ut en stund, ta en paus och lite senare i kväll iväg på ett möte. Louise är kvar på sjukhuset med pappa. 
 
Louise kämpar på. Ingen feber men något förhöjd temp på ca 37,7 grader och väldigt, väldigt ynklig. Enligt rapport från pappa så har hon varit med och lekt litegrann i alla fall. 
 
Nu kan vi bara vänta och se hur det går. Prover är tagna för att se om det är någon infektion som gör henne dålig. Det kan ju faktiskt vara så att hon bar på något litet som inte brutit ut, men att när cellgifterna gick in orkade kroppen inte stå emot längre. 
 
Jag ändrade planerna om att sova hemma i natt. Kan inte slappna av när Louise inte mår bra. Eller om jag ska vara ärlig så skulle jag A L D R I G överleva om det skulle hända henne något och jag inte var där. 
 
Nu ska jag dock slå ihjäl någon timme innan mitt möte. Görs väl bäst med kaffe och bulle, eller hur?
 
 
1 Anneli:

skriven

Skruttan! ❤️❤️❤️

Kaffe och bulle såg gott ut! Hoppas ni får en bättre natt inatt! Mitt mammahjärta hade inte heller kunnat vara borta ❤️ Men skönt att du kunnat komma ut en liten stund i alla fall, även om det säkert också känns tungt.

KRAM

2 caroline:

skriven

Vi bara att ni ska veta att vi är många som följer er kamp och jag tänker på er dagligen och det ni går igenom! Du är en så otroligt fin mamma, du kämpar och är så ärlig med allt. Jag har själv två barn och jag förstår verkligen vilken LEJONMAMMA du är<3 önskar jag kunde ge dig en stark kram.

3 Sarah:

skriven

Hoppas du kunde njuta lite av den Bullen o kaffet💞 . Håller tummarna för Gullfia! Kram

4 Annika:

skriven

Lilla Louise då. Måste vara extra jobbigt nu när hon fått må så pass bra ett tag.
Hoppas denna natten blir lugnare. /Annika ssk:an

5 Sara Hansen:

skriven

❤️❤️❤️

6 Elena:

skriven

Tänker på er hela tiden. Er kamp berör mig så mycket och mitt mammahjärta blöder. Kan inte ens föreställa mig hur ditt känns. All styrka o kramar som finns till Louise m familj 💕💕 hoppas på en natt med lite behaglig sömn så alla får ladda sina batterier. Kramar från västkusten😚

7 Janni:

skriven

Oj vad ni kämpar. Tänker på er varje dag och kikar in för att se hur ni mår.
Skönt för dig att komma iväg lite om så bara för en stund med en kaffe och en bulle. Men jag förstår känslan av att vilja vara där hela tiden ifall något skulle hända. Så tycker jag man känner som mamma även om det bara är en spruta på Bvc. Man vill liksom finnas där. Kram till er och till dig starka mamman ❤️

8 Sarah:

skriven

Hej! Tänker på er och hoppas att natten varit bättre än den förra. Många kramar

9 Jessica:

skriven

Som så många andra tänker jag på er och den kamp ni för varje dag, varje dag hoppas att jag att allt ska gå lite bättre och att Louise ska få må bra igen. Även om det är så otroligt tungt, så försök njuta av det lilla. Det gör så mycket.

Många kramar från Skåne

10 Sarah:

skriven

Många kramar till er!!

11 Malin :

skriven

Jag har läst din blogg från start men aldrig kommenterat tidigare. Jag har själv tre barn och jag kan Inte ens föreställa mig vilket helvete ni måste gå igenom! Jag hoppas och håller alla tummar och tår för att Louise klarar detta!! Massa styrkekramar till hela familjen!

12 Anneli:

skriven

Vi tänker på er 💕💕💕
Hoppas Louise inte är allt för dålig ❤️
Kram

13 Keddoess :

skriven

Hoppas att prinsessan mår lite bättre idag! Snart ett års kamp för er, hoppas att kommande år blir ett av lycka💕

14 Sandra:

skriven

Tänker på er💗

Kram Sandra

15 Sandra:

skriven

Tänker på er💗

Kram Sandra

16 Sandra:

skriven

Tänker på er💗

Kram Sandra

17 SaraA:

skriven

Sänder kärlek o styrka till er o hoppas att lilla Louise snart får må bättre! ❤️

18 Josefin:

skriven

Hoppas Louise mår bättre, jag blir orolig när det inte kommer något mer inlägg! 💕

Kommentera här: