Måndagskänslor


Ut på tur - jättesur!

- Jag vill bara se coool ut mamma! Som en ninja!


Efter en massa tjat och bönande gav Wille med sig och ställde upp på att ta en bild på mamma och lillasyster (han är en ninja, eller en skattletare, såna fotograferar inte, det gör fotografer, ninjor är för coola för sånt). Ha ha ha! 

Bilderna är från igår. Måste än en gång påminna mig om hur "bra" vi har det som kan vara hemma. Svårt, för att inte säga omöjligt, att slappna av när man vet att exakt precis när som helst får hon feber och vi måste åka in. 

Idag var en sån dag när obehagskänslan ligger och lurar. Det är något med Louise som inte känns ok. Lite tröttare, lite gnälligare. Tempat otaliga gånger, men ingen feber. Ingen påtaglig smärta, inga sår eller andra konstigheter. Hon är bara inte sig själv riktigt.

1 Maria :

skriven

Vad skönt ändå att kunna bara vara hemma och göra vanliga saker ❤️

Söta lilla Louise❤️❤️❤️

2 ida:

skriven

Hej! Kunde inte hindra mig själv från att kommentera idag. Fina barn, båda två! Sessan är fortfarande jättefin! (de vet ni såklart) Men jag menar att trots att jag inte känner er så ser man allt i bilderna vissa dagar, samma bustjej som innan allt det onda. Jag vet av erfaernhet (en annan typ) att barn tar igen sig så otroligt fort. Snart är den här hemska tiden bara ett minne som känns overkligt. Prinsessan, med sitt fina hår och runda lår, springer runt och busar med sin bror!=)

Svar: Tack, tack så jättemycket! :-)
prinsessanlouise.blogg.se

3 Katarina Schelin:

skriven

Tårarna rinner när jag läser om den hemska sjukdom er fina lilla prinsessa har ♥
Jag tänker på Louise och er ofta, massa styrkekramar sänder jag till er ♥. Jag hejar på Louise! Fuck cancer!

4 Keddoess :

skriven

Vad jobbigt att ständigt behöva oroa sig så. Att inte kunna njuta hemma.. Men jag förstår det, man vill säkert vara beredd eller på sin vakt så man inga tecken missar 💕 Jag önskar att er oro snart ska vara över så ni kan få njuta av er underbara dotter och tuffa lilla ninja ☺️

5 Elin:

skriven

Hur går det? 💕

Kommentera här: