Samma, samma.
Louise vaknade säkert en gång i timmen hela natten. Vill inte amma, vill inte ha vatten, vill inte bli buren, vill inte höra sång, vill inte bli klappad, vill inte sova. Alvedon totalt verkningslöst. Till slut gråter vi ikapp och jag vet bara inte vad jag ska göra. 

Vi är på Q84 sedan 09.00. Louise har fått lämna blodprov, det första blev misslyckat och nu hoppas vi att prov nummer två och nummer tre blev mer lyckat. Mer svårstucket idag så det blev två extra stick. Tror att hon kommer behöva påfyllning av blod, för hon är väldigt blek om läpparna och jag tycker blodet såg väldigt ljust ut. 

Efter att ha gråtit så att hon till slut kräktes sover hon nu på mig. Det är som att falla ner i den djupaste avgrund att se henne må så dåligt igen och minnesbilder från de där fasansfulla första veckorna efter cancerbeskedet kommer tillbaka. Försöker sysselsätta mig med att leta på nätet efter vinterkläder till barnen, men det går omöjligt att koncentrera sig när katastroftankarna virvlar i huvudet.

Första september i morgon. Det var den sommaren det. Fy fan vilken sommar. Fy.

1 Anna:

skriven

Älskade lilla gumman. Vilken strid ni utkämpar! Men ni kommer att vinna, det finns helt enkelt inget annat val! Många kramar

2 Camilla:

skriven

Lilla gumman att behöva må så dåligt, hoppas sjukhuset kan lindra smärtan <3

3 Ida:

skriven

Stackars er♡ Kämpa på,ni ska vinna! Hoppas Louise mår bättre snart och att ni nästa sommar harben toppensommar hela familjen! Styrkekramar till er♡ Så starka!

4 Julia:

skriven

Min dotter ramlade i ett betonggolv igår med bakhuvudet, och den efterföljande timmen med skrik och gråt var för mig fruktansvärd. Totalt fruktansvärd. Så läser jag dina inlägg idag och kan inte förstå den smärtan som du, din dotter och din familj får utstå. Mitt hjärta brister av en timmes gråt då mitt barn har ont och för dig är det vardag att behöva se din dotter lida. Det smärtar i mig att ni behöver utstå detta. Från en mamma till en annan så önskar jag inget hellre än att din lilla flicka blir frisk och att ni får återgå till ett vanligt småbarnsliv. Där en liten olycka och en timmes gråt är det värsta som ni behöver utstå.
Jag skickar så mycket styrka och kramar jag bara kan! <3

5 Emma:

skriven

De värker i hjärtat att höra om er vardag å er starka lilla prinsessa 💜 men vilka kämpar ni är. Massa styrkekramar till dej, din sambo å era underbara barn!

6 Michelle :

skriven

Hett tips: sluta läsa i FASS. Det hjälper inte. Det är bara att göra det man måste. Du har nog med smärta ifrån allt det andra.

Varför skrev jag under med mitt namn egentligen? Nu känner jag mig inte så anonym. Ovanlig diagnos och ovanligt namn gör att jag får väga orden lite och samtidigt vill jag kunna ge stöd. Du får gärna maila om du vill bolla med någon som nyligen gått igenom allt det ni upplever nu. Jag har haft en "mentor" sedan start och det har varit fantastiskt bra. Tills vidare önskar jag er ännu lite mera styrka. Tänk, snart har ni klarat av även denna dag <3

Svar: Jag är så oerhört tacksam för dina stöttande ord. Jag har tänkt att jag ska svara lite längre men har inte funnit tid än.

Louise har varit hemma i natt och det har gått bra. Inne på mottagningen nu för Oncaspar i benet men får åka hem efter observationstiden gått ut. ❤️
prinsessanlouise.blogg.se

7 Anna :

skriven

Stor kram till er alla ❤️

8 Mimmi:

skriven

Mitt hjärta fuständigt blöder för Louise och för er. Mamma till tre barn och min yngsta, lilla Tilma är bara nån månad äldre än Louise. Jag står med er i er kamp, i er resa. I Jesu namn ska hon bli frisk. Ber för er varenda dag.
Kärlek, Mimmi

9 Malin:

skriven

Mitt hjärta brister. Jag håller tummarna på att det vänder snart. Tänker på er varje dag fina ni.
STOR kram.

Kommentera här: