Det blev en heldag, igen!


Smärtstillande. Egentligen epilepsimedicin men lindrar även vid nervsmärta. Efter att ha läst på fass.se känns det rätt olustigt att ge någon på 14 månader detta. Fast å andra sidan, vad tusan känns inte olustigt i allt det här?
 
Det blev inget av proverna från stick i fingret nr 2 och nr 3. Blodfetterna (en biverkning av Oncaspar, sprutan i benet) var så höga att de störde ut allt det andra. Istället fick vi till slut emla porten och sätta nål och ta proverna den vägen. 
 
Det blev med andra ord en dag med många, många tårar. Louise har så tydligt ont och Alvedon fungerar verkligen inte alls, så nu har hon fått något som heter Neurontin. Blodproverna kom tillbaka och visade som väntat på att hon behövde blod, men också att hon inte kommer att kunna få vare sig Xaluprine eller Oncaspar förrän värdena hämtat sig. Hennes Neutrofila vita blodkroppar var dessutom lägre än i förrgår så det var mycket som inte var på topp, tyvärr.
 
Jag som var så känslig för sånt här. Är inte rädd för någonting förutom just sprutor och blod. Nu är det plötsligt vardag, och även om jag fortfarande undviker att titta direkt på när de sticker och kopplar på blodet, så håller jag inte på att kräkas vid blotta tanken längre.

Louise ligger helt utslagen på mig. Sover oroligt, gnäller och vrider sig lite och vill absolut inte bli flyttad på. Hon får blod just nu och så får vi åter igen se vad som händer sedan. Skulle vara skönt att åka hem, men är hon så här dålig kan vi lika gärna stanna här. Nu tror jag att hon piggnar till av att få blod, men som sagt så har jag ju haft fel förr. Minst sagt.
1 Johanna:

skriven

Lilla lilla Louise.. Lider så med er och håller alla tummar och tår för att allt blir bra!

2 Hanna:

skriven

Jag kan inte låta bli att skriva en rad till dig, när jag läser vad ni går igenom så får jag så fruktansvärt ont i magen och hjärtat vänds ut och in, det smärtar och skriker inombords - och då är mina känslor ingenting jämfört med vad du och din kära familj känner. Jag sänder er all min styrka och kärlek, hoppas innerligt att lilla Louise blir smärtfri och bättre - allra helst frisk nu nu nu, såklart.
Kram,
Hanna.

3 Cecilia:

skriven

Åh vad ont det gör i mig när jag ser den här fantastiskt fina flickan måste kämpa sin värsta kamp vid så ung ålder.. Jag kan inte ens föreställa den smärta ni i familjen lever med . Jag önskar så innerligt att man kunde bära smärta, oro och sorg åt er. Framförallt louise smärta. Känner er ej men tänker på lilla Louise varenda dag när jag ser mina flickor, vad fort livet kan förändras.. Kram på er

4 Giovanna :

skriven

Har er i mina tankar!! Styrkekramar.

5 Nina :

skriven

Styrkekramar i massor💕

Kommentera här: